Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרשו לי להציג נקודת מבט שונה. נניח יש לכם בית דו משפחתי והשכן בדו מחזיק בחצר במקום דשא רכבי אספנות ומניע אותם היישר לתוך הסלון והפרגולה שלכם מדי פעם למרות שבמפורש הבטיח לכם שלא יעשה את זה, אחרי שביקשתם ממנו יפה בפעם הראשונה.

עכשיו בוא נשכלל את העניין ונניח שרכבים בחצר בכלל לא של השכן אלא הוא השכיר אותה לאיזה אספן דמיקולו שבתורו שם עליכם קצוץ כי ככה טוב ונוח לו.

גם עכשיו צריך לשתוק ולהביא לא גם מאוורר תעשייתי שתלוי אצלכם בפרגולה כדי שפחות עשן יגיעה לחלונכם?

עכשיו אתם מציאים גם להשאיר לו מפתח כדי שיכנס אליכם היבתה ויסגור חלונות ותריסים כדי שהבית שלכם לא יסריח.

זאת הפשרה שאתם מנסים להנדס כאן, במקום שיתניע את הרכב ויוציא אותו לחצר לאויר הצח.

זאת הפשרה הנכונה והאמיתית.

נ.ב.

אי אפשר לגרור רכב ללא טסט מחניון עם חניות פרטיות. מבחינת חוק אין הבדל בין סלון הבית וחניה צמודה. הם חלקי מכלול נדל״ני פרטי.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא תגיד אתה: אתה חי בסלון ביתך או בחניון התת-קרקעי?

מי אמר להביא לו במיוחד מאוורר תעשייתי? המפוחים ממילא מותקנים בחניון, רק צריך לדאוג להפעיל ולכבות אותם. סה טו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מפוחים זאת מערכת מורכבת שאפילו לא כל חברת ניהול יודעת לתפעל אותם ולטפל בהם. עלות אחזקה שנתית שלה בשקט עוברת עשיריה. במיוחד בחניון רב מפלסי.

למה שאני אתן למישהו שלא קשור לבניין לשחק איתה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי שתפסיק לסבול מריח מסריח בחניה?

זה די ברור שאם הוא מוציא את הרכבים לסיבוב והם ללא טסט, הוא מסתכן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כדי שתפסיק לסבול מריח מסריח בחניה?

זה די ברור שאם הוא מוציא את הרכבים לסיבוב והם ללא טסט, הוא מסתכן.

למה אתה חושב שאין לו טסט? בגלל שלא שם מדבקה?

אני מאמין שאם יש לו כסף לשלם על אחסנה תת קרקעית והוא דואג למצברים של הרכבים - הוא מסוגל גם לשלם את הטסט.

מה גם שלא בטוח שהחניון יוצא ישר לשטח ציבורי. אולי יש שם חצר פרטית של הבניין לפני הכניסה ומותר שם להיות עם רכב בלי טסט.

בכל מקרה מה שאני מנסה לטעון שעל בעל הרכב למצוא פתרון לשביעות רצונם של דיירי הבניין שהוא אפילו לא גר בו ולא על דיירי הבניין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הוא כתב שבדק וגילה שאין לרכבים טסט. לי אין מושג אם יש לו כסף להעביר אותם טסט או אם יש חצר פנימית ביציאה מהחניון.

גם בעל החניה שמשכיר אותה צריך לשאת באחריות לפתרון הבעיה, לא רק בעל הרכבים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השנקל של קרמבו בנושא:

יש כאן שלושה עניינים שונים,

1. מכוניות אספנות והבעלים שלהם, החביבים על החברים פה באופן טבעי מחד, ומאידך התנהגות שעל פי תיאור פותח השרשור לא בלבד שאינה הגונה אלא גם נגועה בשקר. בין סנטימנטים למכוניות אספנות לבין אדם לא מתחשב, אני נאלץ לוותר על הסנטימנטים.

2. טובת היחיד מול טובת הרבים. כאשר עיסוקו או תחביבו של אדם (מכוניות אספנות בניחוח 95 אוקטן, קריוקי, טיגון בשמן עמוק או להסתובב בפלג גוף עליון חשוף) בא על חשבון איכות ונוחות חיי הסובבים אותו, גם כאן, צר לי - אני עם הדיירים.

3. הבעיה וההתנהלות שלכם לדעתי כבניין צריכה להיות מול הדייר המשכיר כוועד ולא כנגד השוכר. לא אתם אלא הוא שצריך לספק פתרונות. לנתק את המצבר, לקנות מטען, או כל פתרון אחר.

עצה אחרונה שפתרה לי כבר כמה מצבים דומים, מכתב אדיב (לא בציניות, בכנות) אך ברור. בו תסבירו את הבעיה ותדגישו כי אין לכם דבר וחצי דבר כנגד המכוניות, או השהייה שלהן שם, אך מדובר במטרד אמיתי. לא לשכוח חטיף "פסק זמן" בצד המכתב ואם תרגישו מספיק בנוח גם טלפון של נציג הוועד שאיתו ניתן לשוחח בנוגע לפתרון.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...