Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

רוכב אינדורו שנים רבות רבות. לא ילד כבר (42...)

בעל פגארו ארוך (אולי אעמיד אותו לאספנות)

ולמשפחה ליום יום ולאשה סניק גראנד דיזל 7 מקומות (4 ילדים).

ככה שפונקציונליות משפחתית לא מעניין. האוטו יהיה כמו רכב שני אבל לי לפגישות ולנסיעות.. 15000 קמ שנה..

הbrz בראש אבל זה לא הזמן..

הלב נמשך חזק (אחרי מאות צפיות וקריאה ברשת) לאבארט עם קיט SS. (היה לנו פעם פעם 500 2009 חיפשתי בה את המתלים וההיגוי הפוטנציאל היה ברור), ובשניה למיטו תלתן.

1. לא נמשך לפולו gti, שמרני גרמני, לא אני

2. לא ל208 gti ולrs, לא אוהב את השחצנות בעטיפה שלהם. לא אמיתיות בנשמה.

** אני לא מחפש את האחיזה הכי טובה או הכל הכי טוב. אוהב את המינוסים ומעדיף התחברות מאשר שלמות. רואה במינוסים יתרון. דוקאטי סטייל.

בלי להגיד לך תעשה סיבוב על המיטו ועל האבארט, מה הייתם לוקחים עם הייתם חייבים לבחור? על כל ההיבטים. מי שנסע ב2 הרכבים יותר ממוזמן.

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

אני הייתי יורה באמצע ומחפש פונטו אבארט אבל אם הברירה היא רק בין השתיים הנ"ל, 500 בכל יום, בכל שעה, בכל דקה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בחרתי להגיב כאן בשרשור כי אני מוצא עצמי דומה לך ברוב המובנים,(רק אני עם 2 פעימות :)

האבארט תתנהג הרבה יותר חד מהמיטו, ולדעתי תתאים לך יותר. אממה,מה שבאמת תעשה אותך מאושר, זו מיאטה NC עם שיפורים קלים. נהגתי בסוף השבוע האחרון על אחת משופרת מתלים, בכבישים הנכונים וזה פשוט כיף, רכב אולסקול כמו פעם. עם הגה הדראולי, קל משקל ועוד עם גג נפתח, בדיוק בנוי למשבר גיל ה40.

הכיף במיאטה שהיא ורסטילית, מצד אחד מהירה ואוחזת, ומצד שני מוציאה זנב ושובבה. כל זה עם חלקי חילוף זולים, אמינות יפינית ומחיר יחסית זול(היום אפשר להשיג כאלה גם ב60-70 אלףשנת 2006).לדעתי בחירה מנצחת למרות שכולם ממליצים על הNC2 (משנת 2010) שעדיין תעלה פחות מאבארט או מיטו חדשות.

לא אשקר כנראה שהיא הרכב הבא שלי.

שווה בדיקה לדעתי ותתאים לך בול.

פורסם

מהאבארט תפיק יותר כיף, אבל קח בחשבון שנוחות היא לא הצד החזק שלה בלשון המעטה.

מכיוון שאמרת שאתה הולך לנסוע 15,000 ק"מ בשנה, הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי בוחר בה. או לחלופין עושה מנוי אצל פיזיוטרפיסט.

פורסם
בחרתי להגיב כאן בשרשור כי אני מוצא עצמי דומה לך ברוב המובנים,(רק אני עם 2 פעימות :)

האבארט תתנהג הרבה יותר חד מהמיטו, ולדעתי תתאים לך יותר. אממה,מה שבאמת תעשה אותך מאושר, זו מיאטה NC עם שיפורים קלים. נהגתי בסוף השבוע האחרון על אחת משופרת מתלים, בכבישים הנכונים וזה פשוט כיף, רכב אולסקול כמו פעם. עם הגה הדראולי, קל משקל ועוד עם גג נפתח, בדיוק בנוי למשבר גיל ה40.

הכיף במיאטה שהיא ורסטילית, מצד אחד מהירה ואוחזת, ומצד שני מוציאה זנב ושובבה. כל זה עם חלקי חילוף זולים, אמינות יפינית ומחיר יחסית זול(היום אפשר להשיג כאלה גם ב60-70 אלףשנת 2006).לדעתי בחירה מנצחת למרות שכולם ממליצים על הNC2 (משנת 2010) שעדיין תעלה פחות מאבארט או מיטו חדשות.

לא אשקר כנראה שהיא הרכב הבא שלי.

שווה בדיקה לדעתי ותתאים לך בול.

יכול להיות רעיון מצויין. אבל עדיין מחפש 4 מקומות.

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

לגבי שולחן עינויים.. אחד הבעיות.. עושה פעמיים פילטיס בשבוע להתיישר ולחיות.. שבור מהרכיבת שטח שנים.. :-(

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם
אני הייתי יורה באמצע ומחפש פונטו אבארט אבל אם הברירה היא רק בין השתיים הנ"ל, 500 בכל יום, בכל שעה, בכל דקה.

+100500

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מדרג הכיף הוא רכבי הESSEESSE בראש (פונטו יותר קרבית - כמובן רק משומשת, אין חדשות - 500 יותר קלילה) אח"כ אבארט 500 "רגילה", אח"כ אבארט פונטו רגילה שהיא כמעט זהה למיטו תלתן. ברור ש-500 היא לא רכב נוח במיוחד ועם קיט עוד פחות, אבל הכל עניין של ציפיות והרגלים. כמי שנוסע כמעט כל החיים על איטלקיות קשיחות יותר או פחות, מעולם לא הפריעה לי הנוקשות בפונטו ESSEESSE, ב-500 הראשונות זה היה קצת קשה יותר והיום המתלים קצת התעדנו. אז נכון שפעם בכמה זמן כשחוזרים הביתה אחרי סשן לילי עצבני בא לי קצת רגיעה ושכביש 1 יעבור קצת יותר חלק, והאבארט לא נותנת את זה, אבל זה המחיר שמשלמים ולנהג בריא בגבו שלא אכפת לו לחכות עם הרכות עוד שעה עד שיגיע הביתה, המחיר לא כזה משמעותי.

ולשאלה - 500, בהחלט. ואם הנוחות היא בכל זאת עניין, ותר על הקיט (או דחה אותו עד שנה במידה ורוכש חדשה), ושיהיה אגזוז מונזה או דומה בשביל השלמת ההנאה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הייתי בוחרת במיטו, אחרי הנהיגה באברט, הרכיבה על האופניים הרגישה רכה רגועה ונעימה..

האברט מאוד כיפית ל10 דקות, בדיוק כמו מתקן בלונה פארק.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
תבדוק גם את הקורסה OPC המצויינת .

בהחלט מצוינת, אבל לידה האבארט היא C5. ה-OPC הרגישה לי קשה מדי בכוכב יאיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני נהגתי על אבארת 500 הדגם הבסיסי שנת 2014 והיא לא הרגישה קשיחה בכלל. להפך, היא הייתה נעימה אפילו.

ואני מוסיף פלוס ענקי לאבארת המהממת.

• תוכן חדש...