Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה התחדשתי ברבייעית צמיגים חדשים GOODYEAR EfficientGrip Compact

ביררתי בצמיגייה על כיוון פרונט לאחר התקנת הגלגלים, אך נאמר לי שהבחור שמבצע את הכיוון פרונט סיים היום. שאלתי את בעל הצמיגייה אם זה תקין לנסוע ככה בלי כיוון פרונט לאחר התקנת גלגלים חדשים, לטענתו כמה ימי נסיעה לא יגרמו לשום דבר אך כדאי לבצע בהקדם.

כיוון פרונט פעם אחרונה ברכב שלי (יונדאי גטס) בוצע לפני כ9 חודשים לאחר שמישהי נכנסה בי בצד.

השאלה שלי אם יש השפעה כלשהי לגלגלים חדשים שמצריך כיוון פרונט מחדש? היות והכיוון פרונט האחרון היה לפני פחות משנה?

לציין שנסעתי נסיעה די ארוכה מאז, ולא הבחנתי בהגה שנטה לכיוון כלשהו, אין הבדל מהותי כלל.

פורסם

לא צריך כיוון פרונט לאחר החלפת צמיגים, זה בהנחה ולא היו סימנים של שחיקה לא אחידה בצמיגים הישנים ואין משיכה לצדדים או תופעות אחרות לאחר ההחלפה.

החלפת צמיגים לא משנה את זוויות המתלה. אם הזוויות היו תקינות עם הצמיגים הישנים הן ישארו תקינות עם הצמיגים החדשים.

פורסם

לא רואה סיבה לבצע כיוון פרונט בגלל צמיגים חדשים.

למיטב ידיעתי מבצעים כיוון פרונט:

1. לאחר שהרכב עבר תאונה שעלולה הייתה לפגוע במכלולים שקשורים לניהוג.

2. לאחר החלפת חלק שקשור למתלים.

3. כל 50,000 ק"מ.

4. המהדרין יבצעו כיוון פרונט לאחר החלפת חישוקים לגודל אחר אבל זה לא באמת הכרחי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

כמו שנאמר, אין קשר בין החלפת צמיגים לבין כיוון הגלגלים.

עם זאת, כיוון הגלגלים רגיש ויכול להשתנות מזעזועים יחסית קטנים ובערכים שלא בהכרח יובילו לתבניות שחיקה מובהקות במיוחד בצמיגים.

משכך, הגיוני לנצל הזדמנות שבה מחליפים צמיגים או מבצעים סבב כדי לבדוק האם כיוון הגלגלים תקין, אבל לעשות את זה במרווחים של שנה זה לטעמי מופרז.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...