Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול הכותרת הכל, יש אפשרות למתוח את התקציב ל2500 אך רק אם זה ממש שווה את זה..

שומע הכל, גם מוזיקה שחורה וגם להיטים ואברהם טל וכו'

רק רוצה להגיד אם זה יעזור להמלצה.. לא מחפש משו שיהרוג או יקפיץ לי תדם, משו נחמד שיתן בנמוכים ומידל ובגבוהים.

הרכב זה סוזוקי סוויפט הדור השני(92) הגודל של הקומפוננט מקדימה זה 4"(כרגע זה רמקול מעפן של פיוניר)

פורסם

תרשום פה איזו מערכת יש לך.

וקח בחשבון שהתקציב הזה גבולי אם אתה צריך שיתקינו לך את המערכת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תרשום פה איזו מערכת יש לך.

וקח בחשבון שהתקציב הזה גבולי אם אתה צריך שיתקינו לך את המערכת.

אין לי שום מערכת, התכנון הוא להביא דאבל דין של פיוניר או זד, או אולי בכלל HU של פיוניר הסטנדרטי עם הAUX USB ודיסקים

פורסם

וזה חלק מהתקציב או לא?

ואתה צריך משהו לפחות עם 2 יציאות RCA, ואל תקנה ZED, אני לא מבין איך לרשום את המותג עלום השם הזה באותו משפט עם פיונייר. מילא היית כותב אלפיין, קלריון, סוני, קנווד, אבל ZED?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

No Offense, אבל אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס לפרויקט מוגבר ברכב כזה? וגם דאבל דין?! (ועוד עם מגבלות התקציב האלו).

תרכוש יחידת ראש נורמלית (רגילה, סינגל דין), רמקולים קדמיים חדשים ומומלצים ורמקולים 6X9 למגש מאחור (ואפשר לשקול בנייה של אחד).

במקביל, תעקוב אחרי השרשור הזה.

פורסם
No Offense, אבל אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס לפרויקט מוגבר ברכב כזה? וגם דאבל דין?! (ועוד עם מגבלות התקציב האלו).

תרכוש יחידת ראש נורמלית (רגילה, סינגל דין), רמקולים קדמיים חדשים ומומלצים ורמקולים 6X9 למגש מאחור (ואפשר לשקול בנייה של אחד).

במקביל, תעקוב אחרי השרשור הזה.

הדאבל דין לא קשור לתקציב , התקציב הוא רק לסאב ומגבר וקומפוננטים..

וכן אני רוצה להשתדרג גם אם אולי זה לא יהיה סופר חזק , אבל צריך לעלות טיפה רמה

פורסם (נערך)

איכשהו היה לי מובן שהדאבל דין הוא בתיקצוב נפרד.

ועדין, אני לא מבין את צורת ההשקעה הזו.

אם אני לא טועה, לא מספיק שהרמקולים הקדמיים הם בגודל 4 אינץ' אלא שהם גם מותקנים בדשבורד בגובה הרגליים בערך ומופנים כלפי מטה.

הייתי במקומך בודק תמחור לבניה בדלתות או קיק פאנל כזה או אחר (בעיקר אם יש כוונה להחזיק את הרכב לטווח ארוך) עבור רמקולים 6.5 או 5.25 וממשיך הלאה לפי ההמלצה שלי בהודעתי הקודמת.

** אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

שיגביר מה (הכוונה לדגמים מדויקים)?

כמה ערוצים (להניח ש-4 ע"פ הכותרת?)?

מה לגבי חלקים יד שניה באופן כללי? בדקת?

כחדש, נראה לי שמגבר JBL GTO804/504EZ הכי קרוב לתקציב ואמור לתת תמורה טובה יחסית.

בכל אופן אני מציע לקחת בחשבון את יכולות מערכת החשמל של הרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
שיגביר מה (הכוונה לדגמים מדויקים)?

כמה ערוצים (להניח ש-4 ע"פ הכותרת?)?

מה לגבי חלקים יד שניה באופן כללי? בדקת?

כחדש, נראה לי שמגבר JBL GTO804/504EZ הכי קרוב לתקציב ואמור לתת תמורה טובה יחסית.

בכל אופן אני מציע לקחת בחשבון את יכולות מערכת החשמל של הרכב שלך.

תודה, שיגביר סאב 12 אינצ בזוקה או תיבה של jbl וקומפוננטים של גיביאל 5.25

• תוכן חדש...