Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו - מגאן 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

הוריי החליפו את הרכב ונתנו לי את המגאן 2008 הישנה שלהם על מנת שאמכור להם אותה.

אחרי מספר חודשים של נסיונות ללא הצלחה החלטתי לבצע יישור קו לרכב ולהשתמש בו בעצמי.

הרכב כמו שרשמתי שנת 2008 עם 115,000 ק"מ

אימי טיפלה בו במוסך עדנאן תאמר ברמי ישי (אם מישהו מכיר)

ולשאלותיי:

1.איך לבצע יישור קו? איך אני יכול לדעת מה צריך ומה לא צריך להיעשות?

2.תקלה שחוזרת על עצמה פעם/פעמיים בשבוע - שאני נוסע בכביש משובש נדלקת לי נורת ABS/ESP/GEAR

אני מדומם מנוע ומניע מחדש והכל תקין.

מישהו מכיר את התקלה ויכול לחוות דיעה? מישהו יכול להמליץ על מוסך באיזור חיפה/קריות?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

1. כשכותבים יישור קו הכוונה היא לתיקון של כל הדברים הקטנים (או הגדולים) שהבעלים הקודמים דחה, כדי שתוכל להתחיל את החיים עם הרכב בראש שקט. אין לזה נוסחא מדויקת, לפעמים זה רק להחליף מנורה בחמישה שקלים ולפעמים יישור קו זה עניין של אלפי שקלים.

2. גש לבדיקה ממוחשבת של הרכב כדי לנסות לאבחן מה מקור התקלה.

אם אתה מאזור חיפה והקריות, יש לך מוסך מורשה רנו מצוין לא רחוק ממך - מוסך תלפיות. דבר עם גיא הבעלים של המוסך, הוא חבר ותיק בפורום והוא יעזור לך בשמחה.

• תוכן חדש...