Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים קרה מקרה ועשיתי תאונה על הרכב שלי ומצאתי רכב כמו שלי לפירוק שאני מעוניין להביא

קיים רכב בדיוק כמו שלי שהבעלים שלו לא השתמש בו שנתיים-שלוש בגלל שהוא ישן,עכשיו הרכב הזה מניע ונוסע והכל בסדר איתו הבעייה היא שהבעלים לא הוציא רשיון רכב וכשהוא הבין שבשביל להעביר טסט צרילך לשלם את שנתיים האגרות שהוא לא השתמש בו הוא החליט שיותר מלפירוק אין לו מה לנסוע

נכון לעכשיו הוא מחכה לפירוק

אני מעוניין לקנות אותו והמחיר שהבחור הציע לי נשמע בסדר ביחס לכמות החלקים שאני צריך לקנות ואולי אצתרך לקנות בעתיד לרכב במידה ויתקלקל

הרכב ממוקם 20 ק"מ ממני הוא מניע ונוסע

מעוניין לקחת אותו לביתי על מנת לפרקו (יש לי גם מקום לאחסן אותו)

הבעייה פה היא הרישוי שלו... יש איזה אישור שאני יכול שבעל הרכב יוציא לי בכדי שאוכל לנוע על הכביש לא אכפת לי אם זה לשעתיים או ל48 שעות...

אין לי כל בעייה לשלם לבעל הרכב על האישור הזה אני לא רוצה לסכן את הרשיון שלי בזה שאני אנסע עליו אחרי שאין לו טסט משהו כמו שנתיים שלוש יותר מזה הוא לא יסע...

פורסם

נסה במשרד הרישוי להוציא רשיון רכב זמני ל 48 שעות. לא בטוח שבמקרה שלך ייתנו לך אחד כזה.

גרר יעביר לך את הרכב אליך בכיף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסכים עם ישה.

גם אם יהיה לך רישיון זמני - עדיין אין ביטוח.

גרר זאת האופציה הזולה והטובה ביותר.

אל תשכח לבצע זכרון דברים עם המוכר בנוגע למכירה ובנוסף תדע שרוב הסיכוים שלא תוכל להשתמש במנוע של הרכב להשתלה ברכב שלך.

פורסם (נערך)

כן אני גם חושב על גרר זה 20 ק"מ יעלה לי משה כמו 200-300 שקל לגרור אותו ודיי

אין לי צורך במנוע של הרכב לפירוק יש אצלי פגיעה בקצה שלדה ממש בקטנה... פשוט הרברגה של הטמבון נשברה בצד אחד,2 רדיאטורים,פנס,מכסה מנוע וטמבון עלות תיקון משוערת מחלקים בפירוק 2000 שקל אם אני יביא את הרכב אני אשלם במקסימום 1500 כולל גרירה

עריכה אחרונה על ידי Ilya96
פורסם

מותר לשאול כמה המחיר שהוא ביקש על האוטו לפירוק?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
מותר לשאול כמה המחיר שהוא ביקש על האוטו לפירוק?

אלפייה והבעלים של המוסך שהרכב חונה לידו אמר שאם אני אתעקש ממש ואסביר לו את המצב אולי הוא יוציא לי אותו ב800 שקל

בכל אופן זה אמור להיות יותר משתלם מלעשות סבב פירוקיות בחיפושים אחרי החלק האבוד...

• תוכן חדש...