Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוי המחשב בעזרת Crash Plan - code 42

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לבחור בתוכנית הגיבוי המשפחתית שלהם - גיבוי בענן של עד 10 מחשבים כשכל גרסה של כל קובץ נשמרת "לנצח" בעלות של 14 דולר לחודש.

על פניו זה נשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי.

אשמח לשמוע על חוות דעת של חברי הפורום שמשתמשים בשירות, כמה זמן לוקח להעלות קבצים בגיבוי הראשוני (האם יש ניצול מלא של קצב ה upload ?), כמה זמן לוקח לשחזר קבצים (שוב, האם יש ניצול מלא של קצב ה download ?) והאם התנסתם בשחזור מלא מהשירות ?

פורסם

משתמש בו בגרסה החינמית שמאפשרת לגבות אצל חבר (והוא מגבה אצלי). עד כה לא נאלצתי לשחזר אבל תהליך הגיבוי פשוט יחסית ואפשר לקבל דיווחים קבועים על המצב.

לא נראה לי שמה שציינת הוא טוב מדי בשביל להיות אמיתי. 14 דולר בחודש זה לא מעט...

לוקח זמן להעלות בגיבוי הראשוני (לא שמתי לב לקצב ההעלאה) אבל זה לא ביג דיל בשבילי כי אני מגבה רק את הדברים הכי חשובים וזה כרגע 500 ג'יגה. אלא רק אם אתה מייצר כמות אדירה של נתונים (צלם או עורך וידאו, נניח), לא חושב שצריך הרבה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה מגבה אצל חבר אז הקצבים הם לא רלוונטיים ל cloud

עד היום גיביתי ב BackBlaze ושם יש הגבלה (שהם לא מודים בה אבל מתרחשת בפועל) של 10GB ליום.

אם אני מגבה מחשב אחד הקצב הוא 10GB ליום, שני מחשבים הקצב הוא 10GB ליום ובסך הכל 20GB... וכו... כך שההגבלה היא לא ברשת הבייתית שלי. הבעיה בקצב כזה היא שגיבוי ראשוני לוקח המון זמן. גיבוי של 2 טרה יכול לקחת למעלה מחצי שנה.

הבדל נוסף הוא ש BackBlaze שומרים גיבויים חודש אחורה ו CrashPlan שומרים גיבוי של כל גרסת קובץ לתמיד.

מנהלים, אשמח אם תסירו בבקשה את ה e המיותרת שנוספה לכותרת. תודה!

פורסם

יש לי את הגיבוי שלהם משהו כמו 3-4 שנים.

עובד יפה מאד, ישנו קליינט על המחשב אתה בוחר את מה אתה רוצה שהוא יגבה לך וזה מסנכרן את הכל.

החסרון היחידי זה הגיבוי הראשוני, לקח לי משהו כמו שבועיים

פורסם

big, יצא לך לשחזר מהם כונן שלם ? אם כן, איך הייתה "החוויה" ? והאם הקצב ניצל את מלוא רוחב הפס שלך ? (באיזה מהירות החיבור שלך ?)

תוכל בבקשה לבדוק מה קצב ה upload בפועל של קבצים חדשים לגיבוי ?

אם אני חוזר מטיול ופורק 2 כרטיסי זכרון שכל אחד מהם של 32 ג'יגה, תוך כמה זמן כל החומר יהיה מגובה בענן...

תודה וחג שמח!

פורסם

לא יצא לי לבצע שחזור. יצא לי לבדוק את השחזור ועבר בהצלחה.

לגבי מהירות, בזמנו זה ניצל את מלוא רוחב הפס, אם תרצה אבדוק בשבילך עם קובץ מסויים.

• תוכן חדש...