Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 23K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני סטודנט וכרגע אני מחפש רכב עד מחיר של 23K עם חריגה ממש קטנה.

לא משנה גיר רגיל או אוטומט(עדיפות לרגיל), והכי חשוב לי שיהיה אימן, חסכוני וגם עדיף שיהיה גם נוח.

אני כרגע חושב על רכבים מסוג של הונדה סיוויק(עד 2006), קורולה ראנקס 2003(שממש מגזימים עם המחיר שדורשים עליהם), יודנאי גטס ידנית(שעדיין לא מצאתי משהו טוב), חשבתי גם על פיג'ו 206 אבל נראה לי שירדתי מהעניין שלו.

הסתכלתי גם על הונדה גאז 2002 LS, יד ראשונה, ידני 197000KM עם טסט עד חודש מרץ, שהמחירון שלה 19.2K ודורשים עליה כרגע 20K- שמבחינת התקציב זה סבבה לי אבל אני לא מכיר כלכך את הרכב הזה וגם הוא מבקש עליה יותר מדי.

יש משהו מיוחד שאתם יכולים להמליץ לי על אחד מהדגמים שרשמתי(מבחינת אמינות/דלק/נוחות) ו/או על רכב מסוג אחר??

תודה מראש!

פורסם

היי, גם אני במצב דומה ואני צמצמתי את האפשרויות לגטס (למה חשוב לך ידנית? באוטומט יש מבחר לא רע). תוכל למצוא 2008 סבבה או 2007 ממש טובה עם התקציב הזה.

האפשרות השניה היא פונטו גרנדה, שבגלל הבעיות עם הגיר הרובוטי מומלץ מאוד ללכת על ידני.

קראתי הרבה בפורום גם על סיריון, אבל אני מאמין שזה מעל התקציב.

בהצלחה (:

פורסם

ידני עדיף כי הוא בדרך כלל יותר חסכוני ויותר זול לאחזקה.

לא רשמת אם נסיעות עירוניות בעיקר או שיש גם בינעירוניות על בסיס קבוע.

סופרמיני- כמו שציינת אפשר פונטו גרנדה, 206 יכולה להיות אופציה בתנאי שטופלה כהלכה, בגרסת ה110 כ"ס אפילו מהנה לנהיגה, יונדאי גטס , פולו /פאביה /איביזה עם מנוע 1.4 .

אם מיני תוכל לשקול פנדה או ספארק.

פורסם
ידני עדיף כי הוא בדרך כלל יותר חסכוני ויותר זול לאחזקה.

לא רשמת אם נסיעות עירוניות בעיקר או שיש גם בינעירוניות על בסיס קבוע.

סופרמיני- כמו שציינת אפשר פונטו גרנדה, 206 יכולה להיות אופציה בתנאי שטופלה כהלכה, בגרסת ה110 כ"ס אפילו מהנה לנהיגה, יונדאי גטס , פולו /פאביה /איביזה עם מנוע 1.4 .

אם מיני תוכל לשקול פנדה או ספארק.

פעם בשבוע נסיעה של 60KM לכל כיוון, ובמהלך השבוע נסיעות של 6-7KM למכללה וחזור.

לגבי הפולו- אנשים לא כלכך ממליצים לי לקנות את הרכב הזה, וגם על רכבים שרושמים שהם שמורים מבקשים 2-3K מעל המחירון(הסתכלתי על שנים 2004-7).

לגבי הפאביה- הסתכלתי עליהם לפני כמה ימים ולא מצאתי משהו שכדאי לי כרגע לקנות.

מהפיאט אני כרגע מעדיף להתרחק, משום שהייתה לי אחת כזאת עד לא מזמן והיא עשתה לי מלא בעיות.

ומהסריון אני מעדיף להתרחק כי אני פשוט לא מצליח לאהוב את הצורה שלו.

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פאביה עדיף לחפש את הצורה החדשה .

איזה בעיות הפיאט עשתה לך? הבנתי שזה אוטו פשוט מכאנית אלא אם כן הייתה לך רובוטית.

פורסם

לא מצאתי פאביה מהצורה החדשה במחיר שאני מחפש(2008 יקרות מדי, ושנתונים נמוכים בכלל לא מצאתי).

לגבי הפיאט- הייתה לי פונטו ספייס 2004 ידנית. כמעט שנה שהרכב לא עשה לי בעיות, אבל פתאום במכה אחת התחילו לי כל הבעיות שבעולם.

המנגנון של שתי החלונות הקדמיות קירטעו, המדחס של המזגן פתאום נהרס, סנדלי הבלם התפרקו לי פתאום בזמן נסיעה, הייתה לי נזילה ונאלצתי להחליף לו אטם, ההגה התחיל לפעמים להתקשח לי בזמן נסיעה(הייתי נאלץ לעצור לפעמים באמצע הכביש ולהניע אותו מחדש כדי שיסתדר-בעיית הגה חשמלי) ועוד כמה דברים.

לאחר כל מה שהשקעתי עליו המנוע התחיל לפמפם לי בזמן נסיעה והבנתי שהגיע זמנו של הרכב להיות איתי ונאלצתי למכור אותו לפני שהיה מתחיל לי כאב ראש חדש.

וכל זה קרה לי במהלך חודש אחד!

הבנאדם שקנה ממני את הרכב הרגיש את כל הפמפומים בזמן נסיעה, ושהרכב בקושי סוחב. הוא דיבר בטלפון עם מישהו ש"מבין" והוא אמר לו שזה בסדר, ולשמחתי הוא קנה ממני בסוף את הרכב.

• תוכן חדש...