Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, התקנתי צ'יפ ליונדאי טוסון דיזל, משהו שקניתי דרך eBay, סוג של שקע תקע שמתחבר לאחר המחברים מתחת למכסה מנוע, השיפור מדהים והרכב פשוט התעורר לחיים הנתונים שמופיע אצל הספק הינו שיפור של כ20% בהספק ובמומנט, שאלתי היא האם

1. זה יכול לגרום לפגיעה במנוע או לכול רכיב אחר?

2.האם בטסט שנתי כדאי לי לפרק אותו( עניין של 5דקות)שאולי לא יעבור טסט.

3.החלפתי שמן לסינטטי מלא האם יש בזה משום שמירה יותר טובה על המנוע והטורבו, או שלא משנה כלום?

פורסם (נערך)

תתחדש!

אני מניח שמדובר על אחד ממנועי ה-2.0 CRDI, אבל זו רק הנחה,

אם תוכל לספק יותר פרטים לגבי הצ'יפ והרכב אני מאמין שנוכל לעזור יותר:

צ'יפ,

יצרן:

דגם:

או קישור למוצר ב-EBAY

רכב,

יצרן:

מודל:

שנה:

נפח וסוג מנוע:

קוד מנוע (כמו שמופיע ברשיון רכב):

כ"ס בסטוק (כמו שמופיע ברשיון רכב):

סוג גיר:

קילומטרז':

מצב טיפולים:

עריכה אחרונה על ידי AUTOTECH

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם

**לא ניתן לערוך**

תתחדש!

אני מניח שמדובר על אחד ממנועי ה-2.0 CRDI, אבל זו רק הנחה,

אם תוכל לספק יותר פרטים לגבי הרכב אני מאמין שנוכל לעזור יותר:

רכב,

יצרן:

מודל:

שנה:

נפח וסוג מנוע:

קוד מנוע (כמו שמופיע ברשיון רכב):

כ"ס בסטוק (כמו שמופיע ברשיון רכב):

סוג גיר:

קילומטרז':

מצב טיפולים:

ממש בקצרה:

X-RaceMode, זה סוג של "צ'יפ"

אך לא באמת, צ'יפים מהדוג הזה נקראים "piggyback",

piggyback, זה התקן שמשבש/משנה תדרים אלקטרוניים שמגיעים ליחידות המנוע ברוב המקרים מדובר בשינוי ביחסי דלק/אויר שמגיעים למנוע, אם זה עובד? כן זה עובד ואתה בטוח מרגיש את זה, אם זה טוב לאורך זמן, לפי דעתי לא,

הבעיה המרכזית עם התקנים מהסוג הזה היא שאין תקשרות חוזרת מהחיישנים בחזרה להתקן, זאת אומרת שההתקן משנה נתונים מסויימים "בכל מחיר", ההתקן לא מודע לשינויים שנובעים משינוי טמפרטורות סוג דלק יניקה פליטה וכו'...

אז ככה:

ל-piggyback יש יתרונות וחסרונות, אם האמינות היא דבר שחשוב לך תוותר עליו ביום יום ותשתמש רק כשצריך (טיולי שטח, נסיעות מיוחדות וכו'), אם חשובים לך שיפור ביצועים ביום יום ובכל רגע נתון כדאי שתשקול עדכון תוכנה למחשב ניהול מנוע.

1. זה יכול לגרום לפגיעה במנוע או לכול רכיב אחר?

כן לאורך טווח ובשימוש קבוע בלאי המנוע יעלה.

2.האם בטסט שנתי כדאי לי לפרק אותו( עניין של 5דקות)שאולי לא יעבור טסט.

כן, בהחלט אם מדובר בעניין של מספר דקות.

3.החלפתי שמן לסינטטי מלא האם יש בזה משום שמירה יותר טובה על המנוע והטורבו, או שלא משנה כלום?

שמן סינטטי בגדול הוא שמן יותר איכותי אך לא תמיד מתאים לסוג המנוע ולקילומטרז', הדעה לגבי הנושא הזה מאוד רחבה, דעתי האישית היא ללכת על פי הוראות היצרן לסוגי שמנים.

AUTOTECH

פורסם

תודה על התשובות, הרכב שלי עם 240000קמ,קוד מנוע d4ea5757627 הספק 112,כ"ס שנת 2006 אצלי מעל 6שנים מטופל באהבה ע"פ היצרן ויותר מחליף שמן סינטטי מיום שהרכב אצלי, אוטומט

פורסם

נראה שאתה אגם שיודע לשמור על הכלים שלו וזה טוב, בכל אופן ב-240,000 לרכב של שימוש יום יומי אני חושב שעדיף לא להתעסק עם Piggybacks כאלה או אחרים, אם אתה חובב שטח או טיולים וצריך את תוספת הביצועים אז עדיף שתרכיב אותו בכל פעם שבאמת תצטרך.

AUTOTECH

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
piggyback, זה התקן שמשבש/משנה תדרים אלקטרוניים שמגיעים ליחידות המנוע ברוב המקרים מדובר בשינוי ביחסי דלק/אויר שמגיעים למנוע

מהו יחס דלק-אויר במנוע דיזל?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נראה שאתה אגם שיודע לשמור על הכלים שלו וזה טוב, בכל אופן ב-240,000 לרכב של שימוש יום יומי אני חושב שעדיף לא להתעסק עם Piggybacks כאלה או אחרים, אם אתה חובב שטח או טיולים וצריך את תוספת הביצועים אז עדיף שתרכיב אותו בכל פעם שבאמת תצטרך.

אני עם פאביה טורבו דיזל 1.9 2009, ידנית כמובן. שקלתי גם צ'יפ, אבל הרכב עם 200 אלף קילומטר, מפחד על האמינות והבלאי, האם החשש שלי מוצדק?

פורסם

ישנן דעות לכאן ולכאן. גידול מסוים בבלאי בטוח יהיה, השאלה היא האם זה יהיה משהו שתרגיש.

באופן כללי הדעה הרווחת אומרת שהרכבת צ'יפ יחד עם הקפדה על שגרת טיפולים מואצת משהו מכסה אותך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני עם פאביה טורבו דיזל 1.9 2009, ידנית כמובן. שקלתי גם צ'יפ, אבל הרכב עם 200 אלף קילומטר, מפחד על האמינות והבלאי, האם החשש שלי מוצדק?

אני עשיתי REMAP אצל Autochip בבאר שבע הוא ביטל את ה EGR והסיר את המסנן חלקיקים מהתוכנה האוטו נוסע עכשיו מדהים ויותר חסכוני שלי עומד על 204 אלף

• תוכן חדש...