Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לבדוק רכב במוסך יבואן מורשה?

מצד אחד הם אמורים להיות אמינים מצד שני הם גם אלו שיעשו לי את הטיפול אחרי הקנייה אז יש להם אינטרס לנפח את הממצאים, לא ?

פורסם

פונטו, העניין הוא שהרכב מטופל במוסך המורשה הנל ממילא, אני מכיר את הבעלים של הרכב וגם על הדרך במוסך המורשה אתה יכול לעשות את הטיפול במקום, לא עדיף? ככה גם אני יכול לקבל הערכה על סכום הטיפול בעקבות הממצאים.

פורסם
אני מכיר את הבעלים של הרכב

גם אם הוא אחיך, ןאתה סומך עליו לגמרי, אתה חושב שהוא מכיר את כל הבעיות באוטו?

את חושב שכל בעלים של רכב מכיר את כל הבעיות בו ויודע בכל רגע נתון מה מצבו, ללא הפתעות?

אתה חושב שאם האוטו יהיה שלך, ובהנחה שאתה מכיר את עצמך, זה תעודת אחריות שהכל בו תקין?

קרא את הדביקים שבראש פורום "יעוץ לפני קניה".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא חושב כך, ציינתי את זה בגלל שאמרתי שזה מוסך שהוא מטפל בו באופן קבוע, אז שלא יהיה פה סיכוי לניגוד אינטרסים כלשהו, מאור תודה על העזרה !

פורסם

לטובתך האישית בלבד באמת שאין צורך לטפל במורשה ברכב שכזה ובשנתון שכזה, אלא אם יש ברשותך כסף מיותר. כל מוסך כמעט מכיר את הפונטו לדורותיו, רכב מאוד נוח ומאוד פשוט לתחזוקה, מאוד זול לתחזוקה ואתה באמת תיהנה ממנו. מה גם שתוכל לקחת בחשבון שאתה יכול בעצמך לקנות את החלקים ולהיעזר פה בלא מעט אנשים שמכירים את הפונטו. שיהיה בהצלחה עם הבדיקה.

• תוכן חדש...