Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חפש רכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שעבר תאונה רצינית ובנוסף יש לו בעיות קומפרסיה?

לא תודה, אולי ב500 ש"ח הייתי קונה.

זה רכב של דודות, חפש אחד מדודה או סבתא, שעשתה הכל במוסך מורשה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שים לב למשפט המפתח:

ממליץ להרחיב את טווח החיפושים לעוד מכוניות. יש הרבה מכוניות טובות, חלקן "בלי שוק" שמהוות קניה הרבה הרבה יותר טובה - אם הן עומדות בדרישות הנ"ל.

כל מכונית אחרת באותה קטגוריה, למעט טויוטה יאריס, תעלה פחות, וכך באותו התקציב תרכוש מכונית צעירה יותר.

הדבר יעלה את הסיכוי למכונית עם נסועה נמוכה יותר, ועם הסטורית טיפולים.

חוץ מזה, כמעט על מכונית אחרת באותה קטגוריה עדיפה בבטיחות, בתצרוכת הדלק ובוודאי בנוחות.

רמת האמינות של כל מכונית בגיל שאתה מחפש, תלויה אך ורק בהסטוריה הפרטית שלה. כל הסטטיסטיקות נכונות לשלוש השנים הראשונות בלבד, וגם כאן ההבדלים כבר לא מה שהיו פעם.

דיהטסו נעלמה מהשוק באירופה ובארץ, מכיוון שאינה עומדת יותר בתקני הבטיחות וזיהום האוויר בארבע השנים האחרונות, בעוד שכל המתחרים עומדים וממשיכים להיות משווקים.

אהיה קצת יותר חד מדב קרדו, רד מדיהטסו וחפש מכונית מתוצרת אחרת.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

היה לי סיריון, פחות אהבתי.. מרגיש לי כמו צעצוע שמקבלים בארוחה של מקדונלדס.. מתפרק כזה..

כשנסעתי שמעתי את הרוח, האיטום לא היה משהו..

הרגשתי מהמורות..

אבל זה גם מה שאתה מקבל בעבור המחיר... תכלס בשביל משהו יותר טוב צריך לשלם יותר. זה לא שהיו לי בעיות טכניות יותר מדי.. הוא אוטו בסדר, פשוט הרגיש לי... צעצוע. לא יודע להסביר.

• תוכן חדש...