Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ברכב חדש סיאט לאון 2015 - זכויות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי סיאט לאון, 3450 קילומטרים, 1.2 tsi dgs.

חודשיים על הכביש.

יש תקלה של תקתוקים של ברזל בעמידה ב700 סל"ד, לאחר פתיחת כרטיס בצמפיון חוף שמן לא מצאו את התקלה ושלחו את הפרטים ליצרן.

היום התקבלו תשובות שצריך לפרק כל מה שקשור למנוע ולעשות בדיקה ואם לא ימצא, אפילו יצריך פתיחת מנוע.

השאלה עכשו מה הזכויות שלי? מה אני יכול לדרוש?

כל זה לפני פנייה לעורך דין.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בו נעשה 1+1 רכב חדש 3000 קילומטרים עם תקלה במנוע ומצריך פירוק מדגיש רכב חדש.

שאלה שנשאלת כאן מה הזכויות שלי ומה אני יכול לדרוש רכב חדש לא אמור להגיעה לפתיחת מנוע או פירוק חלקי

פורסם

פירוק רכב חדש בצ'מפיון זה לא דבר יוצא דופן.

הזכות שלך שצ'מפיון יתקנו לך את הרכב תחת האחריות, אתה מדבר על פיצוי.

תן להם קודם למצוא ולתקן את הבעיה.

פורסם

למה לא אמור להגיע? רכב בנוי מאלפי חלקים,תקלות לפעמים קורות,לכן יש לך אחריות של שנתיים למקרים של תקלה ברכב.

הזכויות שלך הן שיתקנו לך את הרכב ללא עלות.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

תיקון תחת האחריות מבוצע הכל בסדר אני מקבל גם רכב חילופי עד לסיום התיקון של התקלה השאלה כאן פתיחת מנוע לרכב חדש בחיים המנוע לא חוזר לקדמותו אם זה מבחינה גומיות גם אם מונחים חדשים והכל.האם תקלה מסוג זה ניתן לגשת לבית משפט

פורסם (נערך)

אתה בטוח שיש לך קייס לבית המשפט? לדעתי אתה רץ מהר מדי קדימה.

מוסך עוד לא התחיל לפרק לך את הרכב לצורך תיקון.

הדרך שלך לבית המשפט עוד ארוכה....

אף אחד לא יחליף לך את הרכב,אל תחיה באשליות.

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

בשני מקרים שונים ב-2001 וב-2008, שני יבואנים שונים של רכבים שונים לחלוטין, בראשון העדפתי להחזיר את הרכב ולקבל את כספי במלואו ולרכוש רכב אחר (לא מאותה חברה), בשני העדיף בני לקבל רכב חדש אחר ללא כל עלות נוספת למרות שחלפה שנת מודל (המקורי היה 2007).

פורסם

אצלי באלפא אחרי 10 אלף ק"מ החליפו מנוע מכיוון שהייתה בעיה שלא מצאו את המקור שלה...או שמצאו ופשוט לא סיפרו...

בשביל זה יש אחריות על הרכב בשביל דברים כאלו,תן להם לשבור את הראש ואחרי זה תבקש מהם פיצויי בתור טיפולים חינם,התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון וכ'ו

Vw Polo GTI

פורסם

זכותך הראשונה היא להבין מה רמת

האמינות של רכבי צ'מפיון וכן מה רמת המוסך אליו פנית. מכך נובעת גם זכותך שלא לרכוש מהם רכבים בעתיד כמובן, רק שכל זה לא עוזר לך.

תמתין שימצאו את התקלה. אולי זה הטיימינג? מוזר לי שמוסך שומע תקתוק מתכתי ולא מבין מהיכן הוא מגיע. איזו מין רמה זו? נשמע לי כמו התחמקות או ניסיון לגבות עוד ימי עבודה מהיצרן. זו כמובן רק תיאוריה שלא מבוססת על כלום ואולי אני טועה, אבל אם אתה שומע את הרעש - למה להם קשה לאתר את מקורו? ואם זה מנוע שיגידו מנוע.

אחרי זה תבקש התחייבות לטרייד במחירון מלא או טרייד מיידי. אני מבין לליבך, זו באסה. אם ארכוש מהם שוב רכב, זה למרות רמת האמינות האמורה, ורק עם שלוש שנות אחריות. אין ספק שיקשה עליך למכור את הרכב בעתיד לו הרוכש יידע שנגעו במנוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...