Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמעט יותר מחצי שנה שיפשפתי רכב ביציאה מחנייה. ממש לא רציני. היה לו רק סדק בטמבון. (רכב של "חבר" עלק) והחלפנו פרטים ולמחרת דיברתי עם אבא שלו (בעל הרכב) אבא שלו התחיל לצרוח עלי כמו מטורף, ש"הרסתי לו ת'אוטו" ו-"עשיתי לו שאסי" (ממכה שבאוטו היה רק עם התקדמות של חצי קלאץ' וללא גז- לאוטו שלי לא קרה כלום אפילו לא שריטה) בקיצור אחרי הרבה ויכוחים שכימעט הגענו למשפט, הגעתי איתו להסכמה שהוא יבוא איתי לפחח שלי ואני ישלם על התיקון. כמובן שהוא רצה לתקן אצל פחח משלו אבל לא הייתה לו ברירה. לקחתי אותו לחבר שלי, פחח מקצועי והנזק תוקן.

שאלתי היא, איך בעתיד אוכל להמנע מסחטנים כאלה? האם כדאי לצלם את שתי הרכבים? תנו לי בבקשה עצות.

בתודה, ובתקווה שלא נזדקק ואף אחד לא יזדקק בעתיד......

איתמר

פורסם

בפעם הבאה תחזיק מצלמה ברכב. לא צריך משהו גרנדיוזי, תקנה מצלמה חד פעמית (עדיף עם פלאש) ותשאיר אותה לכל צרה שלא תבוא. לפי מה שאני יודע מצלמה דיגיטלית לא מוכרת עדיין בבתי המשפט, לכן עדיף שתהייה סטילס רגילה.

מצלמים את הרכב שלך ואת הרכב השני שהיה מעורב בתאונה מקרוב וגם מרחוק, כדי שיראו קצת את האזור.

אני שמח בשבילך שהכל נגמר אצלכם בסוף ללא עירוב גורמים חיצוניים. :-)

פורסם

בשביל זה יש סוכני ביטוח בעולם.

במקרה של תאונה עליך למסור את הפרטים הנדרשים בחוק, ובעיקר להקפיד לקבל את הפרטים של הנהג הפוגע (שם, ת.ז מספר פוליסה, חברת הביטוח, הסוכן, מספר הרכב ושם בעליו.) אם יש עדים - קח את פרטיהם. העבר את כל המידע לסוכן הביטוח באופן מיידי, והוא יחסוך ממך את כל עגמת הנפש שעברת.

תחשוב מה הפסדת: זמן, עצבים, עלות תיקון ואפילו חבר. מה הרווחת? עלות ההשתתפות העצמית וההעלאה של הפרמיות בשנה הבאה.

סוכן ביטוח סביר, בד"כ ימצא דרך בשנה הבאה לדאוג שתעריפיך לא יעלו, ובד"כ יש לו גם כמה מוסכי הסדר שאיתם עובד באופן קבוע מהם תהיה מרוצה.

פורסם

ברגע שסיימת לתקן לו את האוטו - אתה פשוט מחתים את הבן על מסמך שבו רשומים הפרטים שלו, תעודת הזהות שלו, התאריך, מקום התאונה ("הארוע"), התאונה עצמה.

במסמך עצמו הוא מתחייב בעצם לא לבקש ממך יותר כלום ושהנזק תוקן לשביעות רצונו. מצב כזה, שהוא חתום על הנייר הזה, מונע ממנו לתבוע ממך עוד דברים בעתיד.

כמובן, אתה נותן לו עותק ומשאיר לך עותק.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...