Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג לפולו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכת טיימינג של יצרן גרמני מוביל עולה 500-600 ש"ח

מה שמביא אותנו לעלות עבודה של כ 700-800 ש"ח

איכות עולה כסף, אין ספק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • ספונסר פורום
פורסם

בתלפיות יש לך את מוסך המכונית, מוסך מורשה פולקסווגן טוב ומקצועי. כנס לקישור שצירפתי ותוכל לקרוא עליו לא מעט המלצות.

פורסם
מישהו מכיר מוסך מקצועי יחסית לרכבי פולקסווגן באיזור ירושלים?

היי,

אין לי מוסך מתמחה אבל כן יש לי מוסך תותח, שהתעסק עם אחד או שניים VW ב 30 שנה+- שהוא עובד.

מוסך מיכה את יואב, ברחוב הרכב 18 אאל''ט.

רועי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

700 שח עבודה זה ממש לא הרבה כסף,

מדובר בעבודה לא קטנה בממוצע אזור ה2 +. וזה כולל אחריות ואנשי מקצוע שעושים את זאת עבורך!

תחשוב טוב לפני שתלך למישהו ב300 ותהיה עלול להפסיד את המנוע.

פורסם
העבודה עצמה במקרה הספציפי הזה לא פשוטה בכלל. מדובר גם ב 2 רצועות בניגוד למה שמקובל ברוב הרכבים.

זה לא בדיוק נכון, להיפך, העבודה ממש לא מורכבת..ביצעתי זאת כבר מיספר פעמים בפולו ומה שמיוחד שם זה שלא צריך נעילות מיוחדות ואת גלי הזיזים ניתן לנעות על ידי 2 מקדחים בקוטר המתאים לחור, מקדח לכל גלגלת ובנוסף הבונוס של המתיחה שיש סימון מדוייק היכן המותחן צריך להיות במתיחה הנכונה ב 2 הרצועות ..בקיצור באמת לא מסובך כל עוד יש את הכלים לעבודה נכונה ויעילה.

פורסם

1. לא חיפשתי ללכת ל"חפר" ולחסוך. אני מעריך את המקצועיות של רון אבל להחליף טיימינג ומשאבת מים ולשלם 2000 ש"ח כולל מעמ כשהחלפים בסביבות ה 1000 והעבודה גם 1000, ולקחת בחשבון שאני מגיע מירושלים כך שזה עוד 150 ש"ח דלק לפחות + אבדן יום עבודה שזה עוד 250 ש"ח אז............ נאלצתי לוותר על הרעיון.

האמת שאני כן רציתי להתעקש ולרדת לתא אבל שאר הנוגעים בדבר לא הסכימו איתי.

דבר נוסף הרצועה הוחלפה ונראית כמו חדשה, מצטער שהחלפתי בכלל.

ועוד דבר נוסף זה שבדקתי בספר הרכב ולא כתוב בכלל שום דבר על החלפת הרצועה ( כתוב החלפה למנועי TDI בלבד).....

• תוכן חדש...