Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מי יודע איפה אפשר לתקן סאב? (צריך לשים סליל חדש).

רצוי באיזור הדרום, מקסימום מרכז.

פורסם

יש לך את רפי האוזמן.

דרך אגב, לא חושב שזה ממש משתלם ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הסאב MBQUART DHC 254.

אחריות בעיקרון יש (אבל אין אחריות על שריפת סאב) ומכיוון שזה חברה גרמנית אז כל הסיפור יעלה כ- 600-700 שקל................ וזה לא שווה. שווי הסאב כ- 1000 שקל.

עז חשבתי שאפשר לתקן אותו פה עד 300 שקל.

פורסם

תעשה חיפוש לרפי האוזמן, אתה תמצא את הפרטים שלו בפורום.

(אני כתבתי אותם מספר פעמים בעבר)

או שתעשה חיפוש ב

http://WWW.D.CO.IL

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אתה במקרה מאיזור חולון , יש ברח' הסתדרות ( לא זוכר את המספר ) אבל ממש צמוד לצחי מערכות את יום-טוב (טובי) דואק .

מקצוען אמיתי !

אם זה קרוב ליך ואתה רוצה יותר פרטים תשלח לי ה"פ ואני אתן לך את הטלפון שלו ( סורי , הארנק עם הכרטיס ביקור שלו באוטו )

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הוא לא מקצוען, לא זול, וחאפר לא נורמלי.

אל תתקרב, פן תפגע.

ראה הוזהרת.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מתן, כניראה הם יודעים על מה הם מדברים.

הבחור קיבל את כל הקרדיט של אבא שלו.

כניראה אבא שלו היה תותח, ולכן מכירים את המקום מכאן, ועד אילת...

אך כניראה שאמינות, מקצועיות, ויחסי אנוש.. לא תמיד עוברים בגנים.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...