Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סופר מיני עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט כרגע בין 2 דגמים בגדול, סיאט איביזה 1.2 ידני רמת גימור Sport או פולקסווגן פולו 1400 ידני.

אני מסתכל כרגע על השנתונים של 2011 ו2012.

הבעיה שלי שלדוגמא האיביזה, רוב המודעות (אם לא כולן) מסתמכות על מחירון יד 2, וההפרש במחירים הוא הזוי, עשיתי שיקלול בשני המחירונים לרכב אחד ששקלתי ללכת לראות, וההבדל הוא 9 אלף(!) שקל. המחירון של לוי יצחק 60 ושל יד 2 נתן לי את הסכום ההזוי של 69 אלף.

אין לי בעיה מבחינה כלכלית לשלם 65K על רכב שמבחינתי שווה את זה, הבעיה שלי היא לשלם כמה אלפים מעל המחירון של יצחק לוי, רק בגלל שאנשים הולכים לפי המחירון ההזוי של יד 2.

מה אתם ממליצים לעשות? אני מחפש רכב סופר מיני שיהיה חסכוני (1-14 משולב פחות או יותר), ואמין, ככה שאני מעדיף פחות להתקרב לגיר הDSG. בטווח המחירים שבין 50 ל65K.

תודה.

פורסם

אולי תתחיל לעשות טלפונים וחפש אנשים שמוכרים לפי לוי יצחק לא נראה לי שתהיה לך בעיה למצוא..

נ.ב

זורק לך רעיון אחר אולי במקום להשקיע על רכב 65 2012 ידני

אתה יכול לרכוש 208 ידנית חדשה דנדשה ב70 עם אחריות ל5 שנים

פורסם

תבדוק את האמינות של ה-1.2 TSI בשנים האלו, לאמא שלי הייתה פולו 1.2 TSI שנת 2010, והיו תקלות במנוע ולאו דווקא בגיר. לגבי המנוע 1.4, זה מנוע דיי אמין ומוכח של הקונצרן, בלי מחלות מיוחדות (אבל גם בלי הרבה כוח או חיסכון מוחץ בדלק)- מנוע פשוט וטוב. אתה יכול להשיג סיאט איביזה 1.4 חדשה (ומאובזרת ברמת גימור ספורט), או לחילופין לקחת אחת בת שנה. ה-208 בידנית פשוט מאכזבת באבזור (ועולה 75K), ועד כמה שהמנוע האטמוספרי שלה משולש הצילינדרים טוב, הוא לא בר השוואה לסקודה פאביה החדשה ידנית, עם יותר כ"ס ויותר מומנט (ועוד קצת אבזור, אבל בכלל לא משהו לכתוב עליו הבייתה), בתוספת צנועה של 5K.

• תוכן חדש...