Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמעניין לראות, זה שלמרות שרוכב הקורקינט שיקר במצח נחושה (עדות שקר), בהליך שהיה יכול להרוס את חייו של הנהג הפוגע - זה לא מעניין אף אחד.

הנהג אמנם מגיש תביעה אזרחית נגדו, אבל זה מחריד בעיני לראות שאת מערכת החוק זה לא מעניין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מזלו של הנהג שהיו מצלמות, כי הוא פגע בקורקינט מהצד - מה שנראה תואם את גירסת רוכב הקורקינט.

לא מזמן הייתי נוהג בדרכים עירוניות מס' שעות ביום (במסגרת העבודה) ואני יכול להעיד שביום-יום אני יכול לרשום כמה פעמים

של התחמקויות (שלי) של עשירית השניה לפני פגיעה ברוכב אופניים חשמליים\קורקינט, כשהם מגיעים מולי בנתיב, מהצד, וכו'.

משמח שכולם יצאו יחסית ללא פגע, אבל אני מקווה שהתביעה האזרחית תלמד אותו לקח לא לשקר ולפחות לקחת אחריות על המעשים.

🤔

פורסם

שאלה היפותטית על טענתו של רוכב הקורקינט - הוא טוען שהגיע למעבר החציה, ורק כשראה שהאור ברמזור הולכי הרגל ירוק הוא חצה אותו. נניח והדבר היה נכון - האם הקורקינט לא מוגדר בחוק ככלי רכב ולכן על אותו הרוכב לרכב על הכביש ולא על מעברי חציה?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

עם יד על הלב, כמה שאני לא אייחל משהו רע לבן אדם , אבל אם הדביל על הקורקינט גם היה הופך נכה לצמיתות לא הייתי מרחם עליו, נוסיף על זה את השקר על הנהג הפוגע, גם אם היה מת מבחינתי לא הייתי מרחם עליו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מה שמעניין לראות, זה שלמרות שרוכב הקורקינט שיקר במצח נחושה (עדות שקר), בהליך שהיה יכול להרוס את חייו של הנהג הפוגע - זה לא מעניין אף אחד.

הנהג אמנם מגיש תביעה אזרחית נגדו, אבל זה מחריד בעיני לראות שאת מערכת החוק זה לא מעניין.

לצערנו בארץ עדות שקר נכללת ב"חוסר עניין הציבור" , בארה"ב כמעט העיפו את הנשיא קלינטון על זה.

פורסם

אין בושה לנער הזה? בטח הסניגור שלו ייעץ לו. אחרת אני חושב שהנער הזה ממש חוצפן ואני שמח שהמצלמה הצילה את הנהג החף מפשע. כמובן שגם לנער שלום וזה גם מזל גדול.

חובה מצלמת דרך בכל רכב.

מקווה שתביעה אזרחית תצליח לחף מפשע.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

עוד סיפמטום של "שיטת המצליח", שמקובלת כמעט בכל מקום בארץ.

תת-תרבות.

(עריכה: המשך לדבריו של אוהד)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אין דין כנגד עדות שקר? אגב היה לו מזל שנחת על צד הגוף ולא על הראש, זה כל הסיפור. ערס חלאתי.

ודאי שיש!

לא סתם עדות שקר. שיבוש הליכי משפט.

אם יעשו עם זה משהו זה כבר סיפור אחר. מקווה שיעמוד במשפט על זה וגם יתבע תביעה אזרחית על הנזק של הרכב הפוגע והוצאות משפט, אובדן ימי עבודה וכו'

פורסם
שאלה היפותטית על טענתו של רוכב הקורקינט - הוא טוען שהגיע למעבר החציה, ורק כשראה שהאור ברמזור הולכי הרגל ירוק הוא חצה אותו. נניח והדבר היה נכון - האם הקורקינט לא מוגדר בחוק ככלי רכב ולכן על אותו הרוכב לרכב על הכביש ולא על מעברי חציה?

לא. קורקינט אינו מוגדר כרכב אלא סוג של רכינוע.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

דרך אגב, שמתם לב שרוכב הקורקינט נוסע נגד כיוון התנועה , בלילה ( אין לו אורות ) וחותך שני נתיבים.

בוא נגיד שלא הייתי ממש עצוב אם הוא היה נשאר עם מזכרת לכל החיים , בעצם אולי כן , כי אז הוא בטח היה מקבל ביטוח לאומי על חשבוננו לכל החיים.

• תוכן חדש...