Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם ;)

אני מעוניין ברכישת רכב עד כ50k.

אני לא מחפש רכב מיני אני מחפש רכב שאני יהנה ממנו.

אני חשבתי על שברולט קרוז 1.8 2010 או מזדה 3 1.6 2009/2010. (המתיחת פנים החדשה)

אשמח לעזרה ;)

דרך אגב אני פתוח לעוד הצעות זה פשוט מה שראיתי עד עכשיו...

תודה ; )

פורסם

אתה מחפש הנאה בשברולט קרוז ומזדה3? מוזר אתה...

תגדיר מה הדרישות שלך כי נראה שאתה לא יודע מה אתה רוצה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אתה מחפש הנאה בשברולט קרוז ומזדה3? מוזר אתה...

תגדיר מה הדרישות שלך כי נראה שאתה לא יודע מה אתה רוצה.

א. לפי דעתי אחי קרוז ומזדה 3 למחיר כזה זה רכבים שכיף לנהוג עליהם ולא תשנה את הדעה שלי כי זה לפי דעתי. היה לי כבר קרוז ומזדהה 3 ונהנית לנהוג בשתיהן.

ולהגדיר לך את זה ככה אני רוצה רכב משפחתי עד 50k ולא חשובה לי בצריכת דלק אלא ההנאה של הרכב והשווי למחיר.

תודה ;)

פורסם

אתה חייב רכב משפחתי גדול? אם אתה לא מפחד מאמינות שיכולה להיות בעיתית, לך על אחד מדגמי VAG, המנועים חזקים ואם תיקח אם תיבה ידנית האמינות תהא טובה יותר כנראה. מה עוד חשבת?

פורסם
אתה חייב רכב משפחתי גדול? אם אתה לא מפחד מאמינות שיכולה להיות בעיתית, לך על אחד מדגמי VAG, המנועים חזקים ואם תיקח אם תיבה ידנית האמינות תהא טובה יותר כנראה. מה עוד חשבת?

לא חשבתי על עוד משהו אחי... כי אני מכיר את הרכבים האלה אז רק עליהם חשבתי וגם הם בתקציב שלי.

.ופשוט הבנתי שיש לקרוז בעיות בגיר אבל לא יודע אם זה תקף על הגרסה של ה1800.

• תוכן חדש...