Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה

almo1212
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בעקבות המלצת חברי הפורום רכשתי בשעה פיאט פונטו גרנדה עם היסטורית טיפולים מתועדת שכללה החלפת מוח גיר וגיר.

היינו היום בבדיקה הרכב יצא נקי ללא רבב רק היו שתי בדיקות שנורא מדאיגות אותי

במנוע:נזילות שמן לשטוף מנוע לאתר נזילות תושבת מנוע פגומה

העברת כוח:נקישות בתיבת הילוכים

אלה כסתחים או שאני סתם מדאיג את עצמי?

בנוסף היום ביררתי לגבי ביטוח חובה אצל הסוכן ביטוח שלי

ולטענתו אין אופציה כזו לשלם ביטוח חובה בהו"ק אלא רק באשראי או במזומן הייתכן ?!

פורסם

הוראת הקבע היא חיה שהולכת ונעלמת מהעולם. לכל הצדדים עדיף כרטיס האשראי, כולל העברת הוראות הקבע לכרטיסי האשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלמו - נזילות שמן יכולות לנבוע מכמה וכמה סיבות. אם מקורן אינו ברור - יש באמת לבצע שטיפה ולנסות לזהות את מקום הנזילה (הבוחנים יכולים לאבחן גם רטיבות או לחות של שמן, כנזילה).

נקישה בתיבת הילוכים - בדר"כ כל מכון שמכבד את עצמו (:?), ירשום זאת ככסת"ח (האם נסעת ברכב ? האם שמעת נקישות כלשהן ?).

לגבי תושבת מנוע - בדוק עם המוסך שלך באם דורשת החלפה.

בעניין תשלום לסוכן הביטוח - כנראה הסוכן שלך "הולך על בטוח" כשם שקודמי ציין. לא שאני מפקפק בך, אבל עם מוסר התשלומים פה בכללי - זה יותר ממובן.

alfa 156 2.5.

פורסם

למען האמת ישנם תיקתוקים קלים בתחילת הנסיעה בהילוך ראשון אבל למטב הבנתי

ככה הגיר מתנהג.

תקנו אותו אם אני טועה..

פורסם

חולגי - ניסית לפתוח חשבון סלולרי בהוראת קבע? אם בכלל יאפשרו זאת זה יהיה כרוך בעמלה של כמה שקלים בחודש.

אני לא רואה סיבה לא לשלם בכרטיס אשראי אלא אם חשבונך מוגבל, או שאתה שייך למיעוט שעדיין חושש מהקדמה שהגיעה כבר לפני כ-60 שנה.

פות"ש - האם ניסית צ'קים דחויים? כאשר הייתי צעיר ויפה הרבה גופים לא קיבלו כרטיסי אשראי, וזו היתה השיטה המקובלת .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...