Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפטופ לסטודנטית - המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלוהה פורום

לחברה שלי נמאס מהמחשב בן האלוהים יודע כמה שלה והיא רוצה אחד חדש.

הדרישות הן כדלקמן:

1. כרגע יש מסך של 15 אינץ' ונראה לי שנשמור על הגודל הזה.

2. משקל - אני יודע שזה מתנגש עם הדרישה הקודמת, אבל בואו נעשה מה שאפשר.

3. מחיר - כמה שפחות, מיד תבינו למה. בכל מקרה לא יותר מ-2500-3000 ש"ח (אם יש צורך בכלל, אם אפשר לסגור את הסיפור ב-2000 שקל מה טוב).

4. חומרה - לא 'כפת. כל מה שעושים על המחשב זה גלישה באינרוובז ועבודה עם אופיס. זהו. לא עריכת תמונות, לא צפייה בסרטים ב-4K (ואפילו לא HD, בשביל זה יש את המחשב שלי), לא גיימינג בוויצ'ר 3, גורנישט. בגלל זה אני מרשה לעצמי "להתקמצן" על התקציב.

עכשיו, אני יודע שתכל'ס אני יכול פשוט להכנס לאתר של קספ/אייבורי ופשוט לבחור את המחשב הכי זול/קל שאני יכול למצוא, אבל אני רוצה למקסם את התמורה למחיר שאני משלם.

בקיצור, אני רוצה הכי הרבה VFM שאפשר.

יאללה, תרביצו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכר את הנייד שלי,

עדיין באחריות עם שליח עד הבית.

HP מעבד i3 זיכרון 6gb RAM

מסך HD 15.6

דגם פביליון דור רביעי

נרכש לפני חצי שנה ב-2500 ש"ח (יש קבלה),

יימכר ב-1950 ש"ח

מצב חדש ללא שריטה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

יימכר ב-1950 ש"ח

מצב חדש ללא שריטה.

אתה מוכן לפרוס את זה בתשלומים? לא נראה לי. המחיר עדיין לא כזה אטרקטיבי כדי להתאמץ למזומן.

מה גם, שדברים כאלה עושים בפרטי ולא בפרהסיה.

פורסם

אם אין חשיבות למערכת הפעלה מקורית:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..214..2179..2183..1793.&list=1&sort=2&glist=0&uin=27298&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

יש דגם זהה עם מערכת מקורית שעולה עוד 300-350₪. (ווינדוס 8, שכמובן ניתן לשדרג ל10)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מוכר את הנייד שלי,

מסך HD 15.6

דגם פביליון דור רביעי

יימכר ב-1950 ש"ח

מצב חדש ללא שריטה.

דרך אגב הדגם הוא r201/r208?

נמכר היום ברשתות ב2099 כולל מערכת הפעלה.

פורסם
מוכר את הנייד שלי,

מסך HD 15.6

דגם פביליון דור רביעי

יימכר ב-1950 ש"ח

מצב חדש ללא שריטה.

אתה מודע לזה שפחות או יותר כל הלפטופים של HP נקראים פביליון, כן? יש אחד שנמכר כחדש ב-1200 ומשהו שקל ואחד אחר שעולה קצת מעל 4000, אז יהיה מאוד נחמד אם תהיה ספציפי יותר.

אה, כן, כמו שאמר עכברוני, המחיר לא ממש אטרקטיבי בכל מקרה.

אם אין חשיבות למערכת הפעלה מקורית:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..214..2179..2183..1793.&list=1&sort=2&glist=0&uin=27298&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

יש דגם זהה עם מערכת מקורית שעולה עוד 300-350₪. (ווינדוס 8, שכמובן ניתן לשדרג ל10)

אני לא חושב שיש חשיבות למ"ה מקורית כי יש מצב שהיא יכולה לקבל בחינם (או בסבסוד משמעותי) ממוסד הלימודים שלה. אבל בכל מקרה, אובונטו? סיריאסלי? מוכרים מחשבים שמריצים את זה אאוט אוף דה בוקס?? :shock:

לגבי המחשב שצירפת, נראה לי שהנתונים שלו ממש לא משהו ביחס למחיר. המעבד, U זה לא האלה הנורא נורא חלשים? יש שם אחד של לנובו שנראה שנותן פחות או יותר אותם נתונים ב-1000 שקל פחות.

פורסם

הי,

אני מוכר את הדגם הבא שבקישור ב2176 ש"ח, הוא מגיע עם שנה אחריות, הרחבת אחריות ל3 שנים בתוספת 220 ש"ח.

כולל משלוח עד בית הלקוח, זמין בלבן (הדגם בקישור), כחול ואדום.

https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5296&

הקישור לא שלי, רק שיהיה לך מושג על המפרט - מעבד i3 דור חמישי, מערכת הפעלה, 4 גיגה זכרון וכונן 500, מקלדת מלאה וספק כח קטנטן (לאלו שחשוב להם משקל סופי כולל אביזרים).

ארז

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז - מנסיוני השירות של אסוס אינו מהמשובחים...הלא כן?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ארז, נראה כמו אופציה חביבה מאוד. שאלה, יש אופציה עם מפרט דומה אבל שאפשר להחליף נגיד את הכונן האופטי ואת מערכת ההפעלה תמורת הארד דיסק היברידי? נראה לי שזה יתרום הרבה יותר לחוויית השימוש.

אני לאו דווקא מדבר ספציפית על הדגם הזה של אסוס, לא ממש משנה לי מאיזה מותג המחשב, כל עוד זה משהו מוכר כנורמלי.

פורסם

מאז שהגיעו לארץ נוצר להם שם רע בתחום השירות והם מודעים לכך ובצעו שיפורים גדולים בשנתיים האחרונות שאפילו אני מרגיש אותם בתור דילר.

המוצרים שלהם מעולים ותמיד חדשניים.

מצ"ב כתבה שפורסמה בגלובס בנידון אשר מתארת את תהליכי השינוי http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001041177

בקצרה, פתחו מערכת צ'ט חי עם לקוחות, הוסיפו מעבדות שירות, זמינות כמעט מיידית בשירות הלקוחות, הרחיבו את מאגר החלפים ותיקון תקלות היום עומד על ימי עסקים מועטים. ישנם כלים נוספים אפילו אשר נתנו לדילרים כדי לעזור ולטפל ולקדם טיפול בתקלות במחשבים של לקוחות (משהו שאין לאף חברה אחרת שאני משווק).

SPIRE, בתקציב הזה מחשב עם כונן היברידי אני לא מכיר. יש משהו ספציפי שאתה מחפש?

פורסם

אני לא מחפש משהו ספציפי, סתם מנסה לתפור רשימת תכונות שהכי תתאים לצרכים שלה.

ראיתי באתר של קספ את הלנובו G70-70 שאמנם עולה יותר, אבל עדיין נמצא פחות או יותר בתוך התקציב ומגיע עם כונן היברידי. הבעיה היא שהוא 17 אינץ', מה שאומר שהוא יהיה גם כבד יותר (2.9 קילו) ממה שאני רוצה. השאלה היא אם יש משהו דומה באריזה של 15 אינץ'.

אגב, אמנם שמתי כבר שני לינקים למחשבים של לנובו, אבל אני ממש לא נעול עליהם, אפילו בכלל לא. לי בכלל יש אסוס, כך שאני אפילו מעדיף שזה יהיה אסוס כי... תכל'ס לא יודע למה. לא משנה. שלא יהיה אסוס :-)

פורסם

אתה חייב להסגר על תקציב, אחרת זה בעיה לעזור, קפיצה מ2000 ל 2600 זה לא קרוב אפילו.

ומנסיון, הכוננים ההיברידיים זה נחמד, אבל יותר ממה שעושים מהם. זה יותר "מוכר" כי אפשר להגיד שיש SSD משולב, אבל בפועל אעדיף תמיד לזרוק את המכאני ולשים SSD רגיל במקום המכאני ומקסימום את המכאני לשים במקום הצורב.

פורסם

התקציב סגור, רשמתי אותו בהודעה הראשונה. 2500-3000 ש"ח. נתתי את ה-2000 ש"ח בשביל שלא יזרקו לי הצעות שממקסמות את התקציב בלי צורך (ה"תמתח קצת את התקציב" שאנחנו מאוד אוהבים לעשות בפורום הזה).

That being said, אם אתה חושב שהתועלת של דיסק היברידי היא לא מה שעושים ממנה, אז אולי באמת אין צורך. שוב, באתי כדי להתייעץ ולקבל מידע, ומי יותר טוב ממך כדי לתת מידע כזה.

מה אתה חושב? לקחת את האסוס הזה ולשים לו את המכאני במקום ה-CD כמו שהצעת ולהוסיף SDD של נניח 120 ג'יגה (מספיק לווינדוס ועוד כמה פיצ'יפקעס) יתן תועלת יותר גדולה מבחינת תמורה למחיר מאשר להוציא את ה-300 (פלוס מינוס) שקל על מחשב אחר עם כונן היברידי? כי בגדול הדבר היחיד שאיכשהו "מבאס" אותי בו (הוא מצא חן בעיניי עוד לפני שהצעת אותו) זה שאין לו את היתרונות של SSD.

פורסם
אתה מודע לזה שפחות או יותר כל הלפטופים של HP נקראים פביליון, כן? יש אחד שנמכר כחדש ב-1200 ומשהו שקל ואחד אחר שעולה קצת מעל 4000, אז יהיה מאוד נחמד אם תהיה ספציפי יותר.

אה, כן, כמו שאמר עכברוני, המחיר לא ממש אטרקטיבי בכל מקרה.

אני לא חושב שיש חשיבות למ"ה מקורית כי יש מצב שהיא יכולה לקבל בחינם (או בסבסוד משמעותי) ממוסד הלימודים שלה. אבל בכל מקרה, אובונטו? סיריאסלי? מוכרים מחשבים שמריצים את זה אאוט אוף דה בוקס?? :shock:

לגבי המחשב שצירפת, נראה לי שהנתונים שלו ממש לא משהו ביחס למחיר. המעבד, U זה לא האלה הנורא נורא חלשים? יש שם אחד של לנובו שנראה שנותן פחות או יותר אותם נתונים ב-1000 שקל פחות.

זה I3, זה לא שהיא הולכת להשתמש באוטוקאד, פוטושופ או לתכנת כל היום, בשביל משימות שוטפות זה די והותר,

חוץ מזה אתה לא יכול להשוות לנובו מסדרה בסיסית שהוא מחשב גרוע ולא אמין, עם שנת אחריות אחת, למחשב כמו דל מהסדרה העסקית, מחשב אמין ועם 3 שנות אחריות וקל הרבה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...