Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לבצע "חיזוק" של שלושת הגדולים, קרי המוליכים בין האלטרנטורמצברגוף_רכבבלוק_מנוע .

לטובת המשימה קניתי כבל נחושת לריתוך בקוטר 25 ממ"ר ונעלי כבל .

הכבל אמנם בעל ציפוי נכבד אך אני מעוניין למגן אותו טוב יותר בפני האקלים הלא כ"כ נחמד שיש התא המנוע וגם קצת להסליק את העסק כי הכבל כתום זוהר וכל התא מנוע שחור.

מישהו יודע איכן אני יכול למצוא צינור שרשורי או איזשהו שרוול מתאים שאשחיל את הכבל בתוכו ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

שרוול מתכווץ בחום לדעתי יהיה אופציה מצויינת.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

צינור לכבל, כזה שחתוך לכל האורך, יתן לך את ההגנה והמענה הטוב ביותר לדעתי

נסה לחפש בחנויות חלפים למכשירי חשמל ביתיים, או חנויות ציוד מיזוג.

במחשבה שניה שווה לבדוק גם בטמבוריה השכונתית.

גם אני החלפתי אצלי ברכב את כבל המינוס של המצבר לבהמה כזו, העלים לי בעיות של סטרטר חלש במנוע חם. שיפור מומלץ לכולם

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
שלום,

אני מעוניין לבצע "חיזוק" של שלושת הגדולים, קרי המוליכים בין האלטרנטורמצברגוף_רכבבלוק_מנוע .

לטובת המשימה קניתי כבל נחושת לריתוך בקוטר 25 ממ"ר ונעלי כבל .

הכבל אמנם בעל ציפוי נכבד אך אני מעוניין למגן אותו טוב יותר בפני האקלים הלא כ"כ נחמד שיש התא המנוע וגם קצת להסליק את העסק כי הכבל כתום זוהר וכל התא מנוע שחור.

מישהו יודע איכן אני יכול למצוא צינור שרשורי או איזשהו שרוול מתאים שאשחיל את הכבל בתוכו ?

לא רואה סיבה טכנית למגן את הכבל. כבל של רתכת מספיק מוגן בכדי לעמוד בתנאי החום של המנוע ללא שום בעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לקחתי סט של SPIDER עם 0ohm ועובד יופי - עלות 200ש"ח

אבל במחשבה שנייה אולי הייתי לוקח קבל חשמל שיש בפנים קבלים עבים יותר (כמו שמגיע במקורי)

אל תשכח לשים פיוז בכבל שבין האלטרנטור למצבר

אל תשכח לקנות את חיבורי המינוס של הגוף (אני השתמשתי באותם החיבורים שהיו במקור)

• תוכן חדש...