Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון FR 2015

tourocdo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב הולך להצטרף למשפחת הVAG, הזמנתי סיאט לאון FR ידנית, מנוע 1.4TSI, 3 דלתות.

רציתי לדעת חוות דעת על הרכב - איך הוא מבחינת הנאה, מבחינת אמינות, האם הוא עגלה (אני כרגע נוהג על 206XS110), האם יש לו פוטנציאל לשיפורים - כמה שיותר מידע, יותר טוב

תודה רבה!

פורסם

אם כבר הזמנת - מה זה משנה מה אנחנו חושבים? עשית נסיעת מבחן? אתה מחפש חיזוקים? לא ברור...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם כבר הזמנת - מה זה משנה מה אנחנו חושבים? עשית נסיעת מבחן? אתה מחפש חיזוקים? לא ברור...

עשיתי נסיעת מבחן, אהבתי מאוד, סתם רציתי לדעת דעות על הרכב - בעיקר על פוטנציאל השיפורים שבו, כי אני די בטוח שה122 כ"ס לא יספיקו לי מהר מאוד (לא לקחתי 1.8 כי רציתי ידנית).

פורסם

יהיה נחמד אם תציין בכמה קנית, וכמה זמן אחריות קיבלת על הרכב...

בנוסף האם הזמנת עם המסך מולטימדיה הקטן (5 אינץ ) או הגדול (7 אינץ)

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מאחר שלא יצא לי לנהוג ברכב הזה עם המנוע הזה, אינני יודע. אשמח שתיתן לי סיבוב על הרכב, רצוי בנס הרים, ואני אגיד לך את חוות דעתי.

ממה שאני יודע על סמך מבחני דרכים, מדובר ברכב נחמד ומספיק חזק בשביל כבישי ארצנו, עם גיר ידני זה כמובן פלוס. אחיזה גבוהה כמובן (כמו כל הוואגיות), עשוי טוב מבחינת רמת חומרים ורמת הרכבה. לא יודע עד כמה התנהגות הכביש ספורטיבית עם המנוע הזה וכיול השלדה בגרסה זו. מתאר לעצמי שאין הנאה ממש אבל אולי אני טועה.

פורסם

איזה תגובות ציניות יש פה, הבחור הזמין את הרכב ורוצה לשמוע דעות של אנשים שכבר רכשו את הרכב לטוב ולרע, אז למה לעוף עליו?

חיזוקים זה תמיד כיף לשמוע ואם יש דעות שליליות אז הוא יקח בחשבון (14 ימי המתנה יכולים להיות ארורים במיוחד:twisted:).

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)

באמת רוצה את דעתנו? אחרי שכבר הזמנת?!

אז הנה -

דעתי היא שהיית צריך להזמין 1.8 עם גיר ידני (כמובן שמדובר בהזמנה מיוחדת) ולו רק בגלל המתלה האחורי העדיף. בגרסה הזו קנית פשרה של מראה במקום יכולת.

מבחינת אמינות? קנית אוטו עם שנתיים אחריות. מהבחינה הזו היה עדיף לקנות גולף, עם 3 (ואגב היא מגיעה עם מתלה אחורי עדיף כבר בגרסת 1.4). לפחות בעניין הגיר אתה יכול להיות שקט...

אין פה שום דבר ציני, פשוט האמת לאמיתה כמו שאני רואה את זה. אין ספק שהאוטו נראה מעולה, אגב!

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...