Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ונניח שהיו אומרים לך שאין אולם תצוגה - ועל החיסכון הזה שחסכו בדמי תפעול וכוח אדם יקרים, מעניקים לך מיד מחיר הנמוך ב-10%, הודות לרכישה אינטרנטית?

זה יכול לעבוד על רכבים של 60-130 אלף ש"ח. שם הרבה פעמים המחיר מהווה שיקול משמעותי, וגם אז זה יעבוד רק אם הרכב מוכר או שיש ליבואן מכונת יחסי ציבור ומחיר סופר אטרקטיבי (כמו הדאציה)

A3

A4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב חדש - כן, בהנחה והמחיר מהווה יתרון.

רכב משומש - בחיים לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני אאתגר: חנה כהן בת ה-62 מבת ים (סתם נתונים פיקטיביים) שנוהגת רק 12 אלף ק"מ בשנה, בעיקר בערי גוש דן ומדי פעם לנכדים בחיפה, שכל חייה נסעה במשפחתית יפנית "ישראלית" כמו שהיא מכירה (1.6 אוטומטית בנזין, כמובן). אין לה רצון להתעסק בנתונים מיותרים, והיא מבקשת רק עיצוב, אבזור מספק, אמינות ומחיר טוב;

האם היא לא יכולה באופן היפותטי (אם היה אפשרי) להיכנס לאתר של טויוטה (סתם בשביל להמחיש שתדמית האמינות של טויוטה טובה לאנשים רבים) ולהזמין אונליין רכב במפרט במחיר ובצבע הרצוי? מה היא צריכה נסיעת מבחן? מה היא מבינה במושב נוח או קשה? מה רלוונטי עבורה מרווח מוגבל ליושבים מאחור? או בלמים נושכים? גיר מרעיש? מנוע עצל? אחיזת כביש טובה? יציבות בסיבובים?

האם אותה גברת שלרוב תבקש מהנכד\בן שלה שיבדוק למה הסקייפ במחשב שלה לא עובד תגיע לשלב כ"כ מתקדם של רכישת רכב?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אתה מגשש בנוגע לרעיון עסקי כלשהו..?

בכל אופן, לשאלתך - חדש אולי כן, משומש בטוח שלא.

באשר ל"עמך-ישראל", אני מהמר שהתשובה היא לא מוחלט.

:idea:
פורסם

השרשור מזכיר לי שלפני כמה שנים בדקתי רכב וניגשו אלי 2 חבר'ה שרצו לשאול ולהתעניין - אם אני מוכן למכור להם את דוח הבדיקה בחצי מחיר (אני הקונה) במידה ואני מחליט שלא לרכוש את הרכב. אמרתי להם שבשמחה. כשהם שאלו אם היית סומך על בדיקה כזו אם היא היתה מופיעה באתר אינטרנט (חלק מההזיה העסקית שלהם) אמרתי להם שממש לא.

סוף הסיפור- הפיז'ו שלקחתי לבדיקה והיתה נקיה ומלוקקת יצאה בבדיקה אחרי תאונת שלדה קשה, כשחיפשת את החבר'ה למכור להם הדו"ח הסתבר שלקח להם רבע שעה לרדת מהרעיון המוצלח שלהם

A3

A4

• תוכן חדש...