Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Microsoft Flight Simulator יש מומחה במטוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הילד נכנס מאוד חזק לתחום ומתחיל לחפש עסקאות על כל מיני בקרים ושלטים והגאים.

אשמח לקבל עצות מטייסים חובבים.

כמו כן, האם מחשב נייד יכול להריץ MFS X באופן חלק?

צודה מראש

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אם תמצא לפטופ חזק אז כן,

קח בחשבון שהFSX לא שווה כלום בלי סינרים טובים ומטוסים איכותיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מחפש להחליף את הנייד. הוא יסתדר עם מה שיש. סינרים ומטוסים מורדים מהרשת. השאלה היא לגבי כל הבקרים הנלווים.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

דור - אתה מתכוון משחק הקלאסי או למהדורה המחודשת?

לזכור שהמשחק הקלאסי יצא לאור לפני קרוב ל-10 שנים, בימי ה-XP. מניח שיש בעיות תאימות למערכות ההפעלה החדשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא משנה, גם ב2004 עם תוספים טובים צריך מחשב חזק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הבן שלי הפסיק לשחק כבר לפני די הרבה שנים, אבל שיחק עם הרבה מאת תוספים עוד בימי ה-Prescott הלוהט, כלל לא אופתע אם ה-FS הוא זה שבישל את המעבד.

הדיסקים המקוריים כנראה עדיין קיימים באיזה מקום, אבל הג'ויסטיק הנהדר של $M לא תואם למערכות הפעלה מעל XP, ונראה שהמשחק לא יחזור לפעולה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א. אני הגדרתי את זה בתור סימולטור ולא בתור משחק, עם הגרפיקה שהייתה לי בזמנו, ובהתחשב בעובדה שטסתי טיסות מכשירים עם 763 בעיקר עם פיקוח מלא, הגשת תוכנית טיסה ואישורה וכו', זה היה די קרוב למציאות.

ב. יש עוד סטיקים טובים לטיסה היום שתומכים ב7/8 וכנראה בבוא היום יתמכו גם בווינדוס 10.

פרסקהוט (הטעות במכוון) היה מעבד חם מיסודו וגם בלי מאמץ גדול הוא היה מגיע לטמפרטורות גבוהות.

אני השתמשתי בסימולטור עם מעבדי AMD בעלי 2 ו4 ליבות ועבד יפה.

מחפש תמונות אבל לא מוצא כרגע.

פורסם

סטיה קלה מהנושא - מכרו לי את הפרסקוט כמה ימים לפני שהאספקה החלה. כמובן שאף אחד לא הכיר את בעיית ההתחממות. נגמר בהחלפת מעבד במסגרת האחריות. יצר טראומה כזו שמשך איזה 5 שנים כל מחשב קיבל ערכת קירור כמה דרגות מעל הנדרש.

פורסם

אני הייתי מבצע אוברקלוק למחשב, בעידן הנוכחי אינטל מאפשרים OC רק במעבדים מסדרת K, היות שהצרכים שלי לא מוגזמים אז רכשתי מעבד מהסדרה הרגילה וכעת אין באפשרותי לבצע OC :(

פורסם

OC? ה-2.8 הזה היה רוב הזמן סביב 100 מעלות ועושה throttling. עד שהיה קופא לגמרי. כלומר פעולתו. המעבד המשיך לרתוח.

פורסם

זבל של מעבד,

היה לי 2.4GHZ נורט'ווד אם אני לא טועה, לו דווקא לא עשיתי OC, אבל לAMD שבאו אחריו - כן.

פורסם

גם עם AMD היה לי ניסיון לא טוב. אמנם מצומצם - 2 מחשבים בלבד, אבל עם חיים די קצרים. גם אחד מהם סבל מהתחמות, או, לפחות, מהעמסה קשה על המניפה.

עם OC מעולם לא התעסקתי.

פורסם

את האמת שגם אני סבלתי מהאט'לון XP, אבל המעבדים שבאו אחר כך תיקנו את השם והייתי מאוד מרוצה. בזמן שקניתי את המעבד הקודם (AMD Phenom II X4 810), הוא היה עדיף על I3 ועל I5 מהדור הראשון וגם היה זול.

היום AMD מאוד חלשים.

פורסם

היה מדובר באתלון 3200+ (או שמא 3500+, זה היה לפני קרוב ל-10 שנים) ששבק יחסית מהר, וב-ZM-82 שהמאוורר שלו לא חדל להרעיש, והמחשב (נייד של HP מתחילת 2009) נגמר תוך כשנתיים.

• תוכן חדש...