Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל החברים,

הגיע החודש בשנה שצריך לחדש ביטוח רכב (חובה ומקיף).

הייתי שמח להיעזר בניסיונכם הרב, ולדעת על מה הכי חשוב להתמקד, כשמחדשים ביטוח רכב?

חלק מהמסקנות שהגעתי אליהן, בעזרת חבר פורום יקר מאוד שעזר לי מניסיונו, הן

לשאול גובה השתתפות עצמית (ממה שראיתי, לנהג צעיר, זה מעל 2500-3000)

לא להתמקד רק במחיר הסופי, אלא לבדוק כל מרכיב בביטוח בפני עצמו

לבקש את הצעת המחיר או הצעת הביטוח בכתב, לא להסתמך על שיחת טלפון בלבד

ביטוח צד ג' (ממה שראיתי מחצי מיליון עד מיליון מאה +/-)

לשים לב מאיזה % הרכב נחשב כאובדן גמור / להלכה

גובה הגנה משפטית (נע בין 20 ל 35 אלף ממה שראיתי)

גובה השתתפות במוסך הסדר

גובה השתתפות עצמית בהגנה משפטית

האם כלול טיפול משפטי בתביעות צד ג'

האם יש עוד דגשים שכדאי לשים אליהם לב?

נהוג לבקש לקבל סיכום של עיקרי הביטוח שהוצע לי בכתב לפני מסירת פרטי התשלום?

כי פוליסה הבנתי שלא שולחים לפני (נראה לי מקובל), אבל האם לקבל דף ובו כתוב מה שהוצע, מקובל?

תודה חברים

פורסם

בכוך השב.

ציינת רשימה די שלמה של הפרטים הטכניים. צריך להוסיף את טיב השירות של סוכנות וחברת הביטוח.

ובסופו של דבר כל אחד קובע לעצמו את סדרי העדיפות. מתוך היכרות עם הודעות שלך בעבר אתה (ומשפחתך) רגישים מאד למחיר הביטוח. אולי חשוב לך מי מוסכי ההסדר של אותה חברה באזור מגוריך. אתה יכול לנהל מו"מ מול הסוכן וכן לשנות רכיבים שונים, למשל להפחית את הפרמיה תמורת הגדלת ההשתתפות העצמית. בכך אתה לוקח על עצמך סיכון מסויים. בסופו של דבר עליך לאזן בין מחיר הביטוח (כולל חלוקה לסעיפים) לבין התמורה שתקבל מבחינת כיסוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברוך הנמצא חבר, שמח לראותך כאן.

תודה על המענה, ועל ההתייחסות.

אני אכן לא שאלתי מי מוסכי ההסדר במקום מגוריי. אשאל באמת.

לפעמים אני מרגיש תחושה לא נעימה, שאני שואל יותר מדי שאלות.

מרגיש לי שאולי הם לא הכי אוהבים לענות לכל כך הרבה שאלות. או שזו סתם תחושה שלי.

ההשתתפות העצמית שלי די גדולה, 3800-3100. נהג צעיר. בן 23. שנתיים עבר ביטוחי.

לכן אני לא יודע עד כמה כדי להגדילה בכדי להוזיל את מחיר הפוליסה.

כי בסופו של דבר אגיע למצב שארכוש ביטוח, אך לא אוכל להפעילו בעת הצורך, בגלל מחיר גבוה מדי. השתתפות עצמית גבוהה.

תאמין לי חבר, שבתקופה הזאת בשנה, שמגיע הרגע שצריך לחדש את הביטוח, אתה המבוטח עצמך הופך לסוכן ביטוח.

אתה מנסה ללמוד קצת על ביטוח, מה אומר כל סעיף בפוליסה (לפעמים מבין, לפעמים לא). מנסה לחשב מה להוסיף, מה להוריד

בכדי להפחית מעט במחיר, כי אתה צריך גם לעשות טסט באותו חודש, לאחר מכן לעשות טיפול לאוטו.

אז אני מבין מדברייך שפחות או יותר כתבתי את מה שצריך לבדוק.

תודה רבה לך.

כעת רק נשאר להחליט באיזו חברה לבטח, ופשוט לבטח.

• תוכן חדש...