Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאל תם, על הכנה לצבע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ושיפשפתי את הרכב עד הפח,עד שריתכתי ופיחחתי האם הרכב לא יעלה חלודה?

והאם אני משפשף ומרסס יסוד אני שוב מסתיר לעצמי את הרקבונות והחלודה?

שאלתי מה בעלי המקצוע עושים? שלבים דרך? תודה

פורסם

מכל המקצוענים פה, לאף אחד אין תשובה.

אולי אני אחדד את השאלה, נניח שהתחלתם תהליך פחחות מה תעשו כאשר הפח חשוף?

תצבעו ביסוד ואז שוב לא תראו כלום? או שתשאירו חשוף ושוב תשפשפו?

פורסם

בדרך כלל אני לא משחיז את הריתוך אלא משאיר אותו גבוה , על מנת שהחלודה תצטבר על שכבה שתוסר בעתיד .

כאשר סיימתי את כל התיקונים ( אני חובב ולכן זה יכול לקחת זמן רב ) אני משחיז את הריתוכים ( דיסקית פלפ ) ומיד מורח על זה חומר פחחים , עצה שקבלתי מבעל מקצוע - למרוח חומר בחוזקה ישר על הברזל החשוף ( ללא ממיר חלודה ) .

את הצבע הישן מהרכב אני לא מוריד , רק במקום הדורש תיקון .

להורדת הצבע הישן וחומר פחחים , אני משתמש בדיסקית של סקוץ' שחור ( נדמה לי שזה מכונה SDS ) ניתן להשיג אצל השחל בת"א או ת.כ.פ. בחולון . לא זול אך מוריד את הצבע והחומר במהירות מדהימה ממש ואינו פוגע כלל במתכת .

אילן

• תוכן חדש...