Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גידול ירקות בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

עלה במוחי הרעיון לגדל בבית ירקות ותבלינים למאכל. אני גר בבית קרקע ורוצה להשתמש באדניות לשם כך.

קיבלתי את הרעיון מאחי שמגדל תותים באדניות במרפסת שלו.

שאלתי היא האם אין סיכון בכך שהנ"ל יימשוך כל מיני יצורים או חרקים או נחשים שיירצו גם הם להנות מהשפע?

ובכלל למי שיש מידע בנושא ואיך לתחזק ולשתול ירקות או תבלינים אשמח לשמוע.

תודה

אלון

פורסם

בית קרקע=לגדל בקרקע

הסיכוי הגבוהה ביותר לקבל תוצרת בריאה עם פחות מזיקים ואיכות מבחינת ערכים.

במצע מנותק אפשר להגיע ליותר יבול אך אחוזי הצלחה פחותים וצריך הרבה ידע יחסית לגידולי קרקע וכמובן דישון (שלרוב אינו נדרש בקרקע בריאה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם יש לך קרקע חשופה, עדיף כמובן לגדל בה.

גם באדניות זה בסדר.

חשוב שיהיה לפחות כמה שעות של שמש על אזור הגידול.

אז, קפוץ למשתלה הקרובה לביתך,קנה שתילים קטנים בשקלים בודדים.

תעביר אותם לקרקע או אדנית ביחד עם תערובת דישון ותהנה מהטבע.

image.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

שאלתי היא האם אין סיכון בכך שהנ"ל יימשוך כל מיני יצורים או חרקים או נחשים שיירצו גם הם להנות מהשפע?

אני יודע שטרנד הטבעונות שוטף את ישראל, אבל על נחש צמחוני עוד לא שמעתי. :wink:

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

הנחש יבוא לאכול את העכברים שיבואו לאכול את החרקים שיבואו לאכול את הצמחים.

יגיעו אליך חרקים מזיקים.

עצתי לך אל תקנה שתילים משתלה. רוב הסיכויים שהם יביאו את החרקים אליך. קנה זרעים ותנביט.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...