Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה מקורית לאייפון 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפשת סוללה מקורית לאייפון 4 מאי ביי.

קניתי 2 סוללות, אחת לי ואחת לבעלי, היה כתוב שהן מקוריות, אך יש בעיה עם ההטענה שלהן כעת. הן נגמרות ממש מהר.

אשמח להמלצה ממישהו שקנה ומרוצה מהקנייה/מהסוללה.

תודה מראש

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אין סוללות מקוריות.

המקור היחיד שייתן לך מקוריות אלו חנויות APPLE בארה"ב ובספק קל גם בארץ ברשת IDIGITAL (אם הם עדיין ייתנו שירות למכשיר ישר שכזה, שכן הסוללות שונות בין דגם ה 4S לבין ה 4).

במידה ומחפשים סוללה עד כמה שניתן בדוקה, איכותית ומקורית עד כמה שאפשר למקור... יש אתר אחד, אבל הוא יקר, אך לא הסוללות של 5$ מ EBAY עם כל הכבוד.

https://www.ifixit.com/iPhone-Parts/iPhone-4-Replacement-Battery/IF182-000-2

פורסם
אין סוללות מקוריות.

המקור היחיד שייתן לך מקוריות אלו חנויות APPLE בארה"ב ובספק קל גם בארץ ברשת IDIGITAL

קניתי מאיביי וזרקתי אותה לאחר שעתיים.

מקורית תמצאי רק באפל.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

ובכלל, להוקיע את התופעה של אנשים שרוכשים מכשירים ב 700$ או 1000$ בארץ ומזמינים לי סוללה ב 5$ ב EBAY במקום ממקורות רשמיים ובעלות של 20-30$ עם כל הכבוד.

לא בקטע רע אבל יש גבול.

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל גם סוללה מקורית לא תיתן לך תוצאה הרבה יותר טובה עם אייפון 4 בשנת 2015. החומרה שלו ישנה ולא מתאימה למערכות הפעלה 7 ו8, ככה שבכל מקרה הסוללה תגמר מהר- מניסיון עם אייפון 4S ו3GS אחרי אינספור חיפושים אחרי סוללה מקורית.

הפתרון? לשדרג מכשיר.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...