Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן משפחה מעוניין לקנות רכב חדש

הצעתי והסברתי לו את עניין ה0 ק״מ ואת טיב החיסכון שבזה

ומכיוון שהוא גם הולך להחזיק את הרכב קרוב ל-5 שנים העניין מאוד משתלם עבורו

אך רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול להגיד אם יש איזו חברה מומלצת ?

מבחינת מימון, גובה הריבית ומחיר כמובן.

פורסם

שוק הרכב, כמו שוק המשכנתאות וכמו כל שוק אחר מונע ע"י היצע וביקוש וכושר מיקוח.

צריך ללכת לכמה חברות ולדעת להתמקח. מה שלקוח א' יצליח להשיג לא בהכרח דומה למה שלקוח ב' יצליח להשיג.

לא מזמן היה ב"הכל כלול" תחקיר שלקחו זוג צעיר, הלבישו אותו בלבוש מרושל ושלחו אותו לקבל הצעה למשכנתא מהבנק.

למחרת שלחו זוג אחר לאותו הבנק עם לבוש מחוייט ואז הם קיבלו הצעה שזולה בחשבון הכללי ב 70000 ש"ח.

זו רק דוגמה, ברור שבשוק הרכב המספרים יהיו קטנים יותר אבל עדיין, הרעיון אותו רעיון. מי שיודע להתמקח ומראה שהוא לא לחוץ לקנות - ירוויח.

אין פה חברה מומלצת או לא, יש פה עבודת שטח שצריך לעשות מעבר למקלדת. פשוט לקום לצאת מהבית ללכת לחברות לקבל הצעות ועם ההצעות האלו ללכת למתחרים ולהתמקח עד שמשיגים את ההצעה הטובה ביותר.

פורסם

מנסיון שלי עם הקיה ריו שלי שקניתי מאלדן 0 ק''מ לפני שנה וחצי אני אמליץ על אלדן . בהצלחה :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
אין פה חברה מומלצת או לא, יש פה עבודת שטח שצריך לעשות מעבר למקלדת. פשוט לקום לצאת מהבית ללכת לחברות לקבל הצעות ועם ההצעות האלו ללכת למתחרים ולהתמקח עד שמשיגים את ההצעה הטובה ביותר.

אפשר לעשות עבודת שטח ואפשר פשוט להיכנס ל motori.co.il ולראות שם מה המחירים הכי זולים שיש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...