Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחסית חדש זאת ההודעה שאני רושם אני פשוט אובד עצות.

יש לי מערכת מובנית - שמחוברת ביחד עם בקרת אקלים. אין יציאות של aux

האם יש אפשרות למצוא מערכת שמחוברת עם בקרת האקלים ביחד?

2- שמעתי משהו שאפשר להתקין בתא מעל המערכת המובנית , אבל זה יבטל את הרדיו או משהו כזה.

3- אם ידוע לכם מה אפשר לעשות , על מתקין מומלץ בצפון שאוכל להתייעץ איתו, וטווח מחירים שדבר כזה אמור לעלות אשמח מאוד!

ואם השאלה כזאת הועלתה בעבר אני מתנצל מראש יש מיליון פוסטים פה לא עברתי על כולם

פורסם

http://www.aliexpress.com/item/On-Sale-2014-New-Green-Kit-Transmitter-Car-MP3-Player-Wireless-FM-Transmitter-Modulator-USB-SD/32247858363.html

יש את האופציה הזולה הזאת והלא כל כך איכותית. מחבר למצת של הרכב והיא קוראת את הUSB או הכרטיס זיכרון ומשדרת לתדר רדיו שתבחר.

יש רכיבים שמתחברים למערכת המקורית מאחורה ומוסיפים יציאת USB וAUX והם עולות משהו כמו 600 ש"ח אבל לא מצאתי לרכב שלך.

פורסם
http://www.aliexpress.com/item/On-Sale-2014-New-Green-Kit-Transmitter-Car-MP3-Player-Wireless-FM-Transmitter-Modulator-USB-SD/32247858363.html

יש את האופציה הזולה הזאת והלא כל כך איכותית. מחבר למצת של הרכב והיא קוראת את הUSB או הכרטיס זיכרון ומשדרת לתדר רדיו שתבחר.

יש רכיבים שמתחברים למערכת המקורית מאחורה ומוסיפים יציאת USB וAUX והם עולות משהו כמו 600 ש"ח אבל לא מצאתי לרכב שלך.

כן שמעתי על ההתקן של הרדיו גם, מעדיף לקנות אותו כבר פה בארץ שיעלה טיפה יותר.

האיכות באמת לא משהו.

קיויתי שיש פה אנשים עם אוטו דומה שיכולו לייעץ מניסיונם האישי.

אני יודע שיש בעיה כזאת גם במזדה 6 אם אני לא טועה . מישהו מכיר אולי מתקין מנוסה?

פורסם

אני קורא פה כבר המון שנים, אבל עכשיו כשיש לי מה לתרום, החלטתי להירשם :)

סובארו b4 בין השנים 2004-2009 עם בקרת אקלים הן גיהינום למי שרוצה לשדרג מערכת שמע

איזה דגם הסטריאו שלך ברכב?

ואם תעלה תמונה יהיה עוד יותר טוב - של כל הקונסולה מהתא העליון ועד האמברקס

יש כל מיני אפשרויות להתקנה אבל אף אחת מהן אינה פשוטה ואינה קלה.

אתה בטח כבר מכיר את הסרט עם בקרת האקלים שם שבאה לפעמים כיחידה אחת עם הסטריאו

ואם זה ככה אז הפיתרון הנורמאלי היחיד הוא להתקין מערכת נוספת בתא למעלה ולהשתמש בה

או לחלופין לשלם ים כסף לdash kit.

פורסם

הסובארו בשנים האלו אכן גיהינום להתקנת מערכת.

בנוסף למה שהוזכר, תשקול לחבר את מערכת השמע למערכת המובנית באמצעות מנחת - ממיר מאות של רמקול(גבוהה) לאות של מגבר(נמוך). וכך ישארו לך כל הפונקציות המקוריות.

כמובן האות לא יהיה באיכות רדיודיסק חיצוני. אבל יעשה את העבודה.

פורסם

אם מדברים על מנחתים. יש מנחתים שיכולים לשפר צליל של מערכת מקורית מובנית?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מיכאל, לעלות באיכות אי אפשר, אפשר לא לרדת בהרבה ואולי לכוון שיהיה יותר נעים באוזן.

מה שקובע את האיכות זה הDAC שבתוך המערכת והמגבר הפנימי, להנחית את זה ולהגביר שוב ... אתה מבין..

פורסם
יחסית חדש זאת ההודעה שאני רושם אני פשוט אובד עצות.

יש לי מערכת מובנית - שמחוברת ביחד עם בקרת אקלים. אין יציאות של aux

האם יש אפשרות למצוא מערכת שמחוברת עם בקרת האקלים ביחד?

2- שמעתי משהו שאפשר להתקין בתא מעל המערכת המובנית , אבל זה יבטל את הרדיו או משהו כזה.

3- אם ידוע לכם מה אפשר לעשות , על מתקין מומלץ בצפון שאוכל להתייעץ איתו, וטווח מחירים שדבר כזה אמור לעלות אשמח מאוד!

ואם השאלה כזאת הועלתה בעבר אני מתנצל מראש יש מיליון פוסטים פה לא עברתי על כולם

אבי, יש לך כפתור AUX על הסטריאו והוא לא עובד? או שאין לך גם כפתור?

אם יש והוא לא עובד, יש אפשרות להפעיל אותו, תלוי בדגם הסטריאו.

AUX יספיק לך או שאתה בכל מקרה רוצה להחליף את המערכת?

• תוכן חדש...