Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב.

הגיע הזמן לרענן מוצרי הניקיון וכרגיל אני רוצה את הטוב ביותר וכמו תמיד אני מתבאס על המחיר.

אני רוצה ליעל את הקניה כי הגעתי לסכום של941₪ +/- אם החברה תשמע על זה היא תחזיר אותי לגילדה ושמפו פינוק.[emoji16]

מה אני רוצה לקנות:

#מגבת uber 140₪.

#סבון onr ליטר 110₪ כולל משלוח.

#מטליות מהקוריאני להסרת אוטם ובאפינג, בערך 120₪ ל4.

ואת שאר המוצרים שבתמונה:

687f84eba60aa35e33a4dc6948f08ffb.jpg

והנה כבר הגענו ל 900+₪.

לגבי הפוליש, אני לא סגור אם אני צריך אותו או את הפוליש הנקודתי שמחירו בערך אותו הדבר. בחיים לא עשיתי פוליש ולא אכפת לי להתנסות גם ידנית.

לגבי החומר לפלסטיקים, בחרתי בוינטא'ג כי הוא מתאים לפנים הרכב וגם לבחוץ וגם לצמיגים. אני חושב שאפשר לחסוך שם 20₪ אם אני אקנה את הgtechniq c6 אבל, בתנאי שהוא מתאים גם לפלסטיקים מחוץ לרכב ובתנאי שהעמידות שלו טובה בהרבה מהכמיקל גאייז.

תוכנית ההתיעלות שלי היא במקום לקנות מטליות מהקוריאני, לקנות אותם עם הuber ואת האוטם לקנות zino כמובן באישור schipopo. כי אני לא יודע אם הזינו יותר טוב/ פחות טוב ואם המטליות שוות משהו.

יוצא: 287₪

37ae044263929782f5443ff97fbdf8d4.jpg

אשמח לתגובות, ייעול הרשימה, כל דבר.

תודה על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

אם אתה רוכש onr הייתי מוותר על הנוזל הברקה סופי של sonax, הonr יכול לבצע את אותה הפעולה בסיום השטיפה.

בנוסף הייתי מוותר על הנוזל שטיפה יעודי למיקרופייבר, תריץ חיפוש בפורום יש דרכים יותר פשוטות וזולות לרחוץ מיקרופייבר (שמפו טכסטיל, חומץ סינטטי וכדומה) בלי לפגוע במרקם שלו.

פורסם (נערך)

לגבי הסונקס, אני מאשים את schipopo,

אם הוא לא היה מספר כמה הוא טוב בכל מקום אפשרי, לא הייתי פוזל לכיוונו. אני אקח את ההערה שלך בחשבון.

לגבי השמפו טכסטיל, חיפשתי בסופר, כנראה לא חיפשתי מספיק חזק, השאלה מה מחירו המוערך בסופר?

תודה רבה.

פורסם
אם אתה רוכש onr הייתי מוותר על הנוזל הברקה סופי של sonax, הonr יכול לבצע את אותה הפעולה בסיום השטיפה.

בנוסף הייתי מוותר על הנוזל שטיפה יעודי למיקרופייבר, תריץ חיפוש בפורום יש דרכים יותר פשוטות וזולות לרחוץ מיקרופייבר (שמפו טכסטיל, חומץ סינטטי וכדומה) בלי לפגוע במרקם שלו.

ממש לא, הסונקס חזק פי כמה וכמה ובנוסף משאיר שכבת הגנה לתקופה ארוכה הרבה יותר מה ONR + יכולת הרחקת נוזלים מטורפת, אני משתמש בו קבוע מאז שרכשתי ומערבב אותו עם optimum instant detailer כדי שיהיה יותר קל "לנגב" אותו על הרכב (רצוי כשהרכב קצת רטוב למנוע סטריקים) וכדי לתת מראה מבריק ויפה שנותן האינסטנט דיטיילר

לגבי נוזל שטיפה יש לך שמפו טכסטיל בסופרים שעולה 13 שקל לליטר, תעשה חשבון לבד אם זה שווה, כי אני אומר לך שזה שווה מאוד והשמפו מעולה.

מחדש פלסטיק - יש לך של אופטיבונד מגיע בליטר (לדילול 1:1) ומשאיר שכבה לא מבריקה אלא מט שנראית מצויין ומחזיקה יפה, מתאים גם לפנים הרכב וגם לצמיגים.

מגבת של UBER שווה לבדוק אולי מישהו מהפורום מוכר לאחר שקנה בכמויות, אני קניתי מחבר פורום ב 70-80 ש"ח את הקטנה (70*40)

לגבי ONR יש לך מוצרים של היבואן מהרקולס לדעתי זה נמכר אצלו ב 80 ש"ח לליטר או גלון ב 220.

Opel Adam S 2017

פורסם

לגיב האופטי בונד, כנראה אתה מתבלבל עם האינסטיינט דייטלר שבא בליטר, אופטי בונד זה תרסיס 240 סמ"ק לא ניתן לדילול.

לגבי השמפו טכסטיל, אני אמחק מהרשימה ואקח את המלצתך.

הonr כחול ליטר זה 109 שקל כולל משלוח.

תודה רבה על העזרה!!!

פורסם
לגיב האופטי בונד, כנראה אתה מתבלבל עם האינסטיינט דייטלר שבא בליטר, אופטי בונד זה תרסיס 240 סמ"ק לא ניתן לדילול.

לגבי השמפו טכסטיל, אני אמחק מהרשימה ואקח את המלצתך.

הonr כחול ליטר זה 109 שקל כולל משלוח.

תודה רבה על העזרה!!!

אופטי בונד מגיע גם בבקבוק ליטר שדומה באופן מפתיע לבקבוק ליטר של ה ONR (דרך הרקולס בפורום). זה מה שאני הזמנתי בכל אופן וזה מספיק לעידנים לפי איך שזה נראה.

דווקא האינסטנט דיטיילר קניתי במרסס של חצי ליטר במבצע שהיה להם

ובכיף - אם אני לא טועה לאופטימום יש כמעט כל דבר בתרסיס מוכן + בקבוק לדילול עצמאי

Opel Adam S 2017

פורסם

בנוגע לאוטם PL אתה יכול לשקול לקנות דרך איביי פוסו/FK1000 שיעלו לך בסביבות 100+- ויחזיקו מעמד זמן רב יותר.

למה לקנות ONR ומיסטר פינק? אתה יכול להסתפק באחד מהם זה די והותר.

באנאגליה FK1000 עולה בערך 15 ליש"ט אם אני לא טועה.

תוסיף כפפת פלסטלינה של Farcela או ננוסקין.

פורסם (נערך)

לגבי הפוסו אני אוותר, ראיתי כמה אנשים שלא כל כך מרוצים ממנו+ קשה לעבוד איתו, לגבי הFK לא שמעתי עלוי, אני אחפש מידע יותר מאוחר.

אני לא מתכוון לשטוף את הרכב עם onr, אני אוהב את המיסטר פינק.

פלסטלינה- נשאר לי 50 גרם - כשיגמר אקנה פרק-לה. תודה רבה!

פורסם

אם אין לך נסיון עם הפוסו עדיף לוותר, אם אתה רוצה לנסות ואתה מאיזור ראשון לציון - הפחית אצלי בדירה אתה מוזמן לקחת להתנסות בכיף.

לשטוף את הרכב עם ה ONR זה לדעתי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות לפח שלך ובתאכלס כן אפשרי לוותר על המר פינק - שאותו אני גם ככה לא ממש מחבב מי יודע מה (ריח נעים, יכולת ניקוי נמוכה לעומת ONR).

30 מ"ל ONR בדלי מים ל 2 גלון (7.5 ליטר בשיטת 2 הדליים) והמים בדלי יבריקו את הרכב יותר ממר ורוד, אם ממש בא לך - תוסיף קצת ממנו לדלי, זה לא יזיק אבל לדעתי סתם בזבוז, קניתי אותו במקרה להקצפה עם גלוריה ואני לא משתמש בזה בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

הממ, אני מטבריה אבל תודה על ההצעה.

לא השתמשתי בonr אז אני לא מכיר את יכולות השטיפה שלו, קראתי איפשהו בפורם שיכולות השטיפה שלו לא הכי טובות, בגלל זה אני מתנגד... אבל אני אשקול את זה, ואם כבר אשתמש בו לשטיפה אז עדיף גלון ב200₪. ואם אני כבר קונה גלון אז עדיף לי להגיע לסכום של 250₪ בשביל משלוח חינם.

ד"א

נזכרתתי שאני צריך מרסס טוב, בזמנו קיבלתי ראשי מרסס כשקניתי מוצרי כימיקל גאייז. אבל הם היו בינוניים מינוס והפסיקו לעבוד אחרי שימושים בודדים.

אשמח להצעה למרסס טוב.

פורסם

זה שטויות, יכולות השטיפה מעולות, אני "שוטף" איתו את הרכב בשיטת המטליות בלבד, כלומר 4 מטליות ירוקות של הקוריאני + מיכל מרסס עם 1.5 ליטר מים ו 60 מ"ל ONR, ריסוס על כל פאנל המתנה של חצי דקה + וניגוב עם המטלית הירוקה.

לקינוח מעבר עם BSD או ONR בדילול קוויק דיטייל (62 מ"ל לליטר) והרכב נוצץ שנית, זה מתאים לניקוי קל עד בינוני.

הגלון בוודאי עדיף גם אני וחבר פורום קנינו גלון והתחלקנו חצי חצי, שמח מהבחירה היות ואני משתמש בו דיי הרבה :)

מרסס טוב וזול יש לך ב ACE ב 30-40 ש"ח מיכלים של 2 ליטרים, עושים את העבודה מצויין ומחזיק לי כבר שנה וחצי - יש אצלם כחול ויש ירוק, אצלי יש את הירוק וראיתי של SCIPOPO יש את הכחול. בפועל דיי אותו דבר.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...