Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם,

אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב רכב חדש, ככל הנראה הסקודה פאביה החדשה.

רציתי לשאול אתכם לגבי גרסת הSTYLE של הרכב עם מנוע 1.2tsi ותיבה רובוטית כפולת מצמדים עם 7 הילוכים.

אם למישהו יש ניסיון עם הרכב/עם השילוב של המנוע והגיר אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

חסכון בדלק/ביצועים/האם יש בעיה בשילוב של תיבה רובוטית עם מערכת העצור וסע?

תודה מראש לכל מגיב.

פורסם

לגבי מה ששאלת, אין הבדל בין רמות הגימור לגבי הביצועים של המנוע ושל תיבת ההילוכים. זה אותו המנוע ותיבת הילוכים בכל רמות הגימור. כמו כן גם לגבי צריכת דלק ומערכת העצור וסע.

יצא לי לנסוע על הגרסה המדוברת, אבל רק בנסיעת מבחן. השילוב של המנוע עם תיבת ההילוכים, זה אחד השילובים הטובים שיש בקטגוריה הזאת. לגבי מערכת עצור וסע, אני הרגשתי שהיא עובדת בצורה טובה. יש כאלה שטוענים שהיא קצת איטית, לא הרגשתי איטיות כלשהי. יצא לי לנסוע על BMW 320d עם המערכת הזאת (עצור וסע) ולא הרגשתי שיש הבדלים.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
לגבי מה ששאלת, אין הבדל בין רמות הגימור לגבי הביצועים של המנוע ושל תיבת ההילוכים. זה אותו המנוע ותיבת הילוכים בכל רמות הגימור. כמו כן גם לגבי צריכת דלק ומערכת העצור וסע.

יצא לי לנסוע על הגרסה המדוברת, אבל רק בנסיעת מבחן. השילוב של המנוע עם תיבת ההילוכים, זה אחד השילובים הטובים שיש בקטגוריה הזאת. לגבי מערכת עצור וסע, אני הרגשתי שהיא עובדת בצורה טובה. יש כאלה שטוענים שהיא קצת איטית, לא הרגשתי איטיות כלשהי. יצא לי לנסוע על BMW 320d עם המערכת הזאת (עצור וסע) ולא הרגשתי שיש הבדלים.

תודה!

האם שווה באמת לקחת את גרסת הstyle על פני הגרסאות הנמוכות יותר?

האם יש בעיות נפוצות כלשהן בפאביה החדשה?

דבר נוסף, הבנתי שיש צורך להמתין כשתי דקות לפני דימום מנוע בגלל הטורבו, האם זה באמת נחוץ?

פורסם (נערך)

לדעתי עדיף כבר לקחת את ה STYLE,יש הרבה תוספת איבזור,פעם היו מחכים,היום אם איני טועה במנועי VAG אין צורך לחכות.

אותי הפאביה לא הרשימה האמת,היא נראית די אנמית,מאחור זה כמו רכב מלפני עשור,איכות חומרים די נמוכה ביחס למתחרות,המושבים נוחים מאוד,מאחור לא היה לי נוח,אני הייתי לוקח משהו אחר אם אתה לא נעול על פאביה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקשר לרמת האבזור, הכל תלוי בתקציב שלך.

אני לקחתי את האקטיב, בקשר לדימום המנוע דנו על זה כבר בפורום, עדיף אחרי נסיעה מאומצת להמתין בין חצי דקה לדקה.

פורסם

כמו שנאמר כאן, זה תלוי בתקציב שלך. אני אישית הייתי לוקח את ה Ambition (שיש לה שתי מערכות בטיחות נוספות על ה Active) או את ה Style, שכאן זה רק תוספת איבזור (בקרת אקלים, ריפוד מושב שונה, גלגלים רחבים ומגנזיום וכו').

עדיין קשה לדעת אם יש בעיות בפאביה החדשה, השיווק לה החל רק באפריל, אז מוקדם מדי לדבר על זה.

לגבי הטורבו, היום זה פחות נחוץ להמתין 2 דקות. אם אני לא טועה, לאחר הכיבוי יש עדיין הזרקה של שמן לטורבו. גם אם נסעת בצורה מאומצת ובכמה דקות האחרונות נסעת רגוע (סל"ד נמוך), אז אין צורך להמתין. כשאני נוסע נסיעה מאומצת, בערך כ 3-5 דקות לפני שאני מחנה, אני נוסע רגוע מאוד ואז ממתין עוד איזה חצי דקה דקה, רק ליתר ביטחון.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

yulinax, על איזו מכונית אחרת היית ממליץ?

הייתי היום בסוכנות צ'מפיון מוטורס, בדקתי את הפאביה לעומת האיביזה והפולו. הפאביה זולה יותר, מבחינת איכות חומרים לא ראיתי פערים כל כך משמעותיים. מבחינת העיצוב הפאביה לפי דעתי היפה יותר מבין השלוש אם מתאימים את הצבעים של הגג והג'אנטים לגוף הרכב.

פורסם

למשל היאריס,שמציעה איכות חומרים טובה יותר, מרווח טוב מאחור ואמינות מצוינת, מושבים נוחים.

יונדאי i20,נכון מנוע מיושן ביחס לפאביה אבל אמין, היא ניראית באמת טוב, מרווחת, סלון מרשים, אז אין לה איבזור אבל יש לה מראה ואמינות מוכחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המנוע והביצועים של היאריס הם דווקא מה שמנע ממני ללכת לכיוון שלה,

אם בסופו של דבר אקנה את הפאביה אז בגירסת הSTYLE. אם כבר מדברים עליה, איזה שילוב צבעים הייתם ממליצים?

פורסם (נערך)

אתה מודע לאמינות? כי אם לא חבל, יש לך שנתיים אחריות והמנוע והגיר הכי בעייתים שיש בשוק היום.

יש מתחרות אמינות וטובות יותר ומשתלמות יותר (כמו למשל מאזדה 2 החדשה, טויטה יאריס )

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
יש לך שנתיים אחריות והמנוע והגיר הכי בעייתים שיש בשוק היום.

)

מאיפה הידע הנרחב שלך שהם בעייתים היום ​ בשנתון 2015?

• תוכן חדש...