Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה שמעתי על פוליסת חיסכון שמציעות חברות הביטוח.

על פניו נשמע מפתה מאוד... מישהו התנסה בזה?

הסוכן טוען שהכל מאוד פשוט, משיכה תוך כמה ימים, מעבר בין מסלולים, שינוי סכום הפקדות וכו'.

זה באמת כך?

פורסם

עשיתי בדיוק לפני כמה חודשים דרך כלל.

אכן ניתן לעבור בין מסלולים כמה שבא לך בחינם וכנ"ל המשיכה.

מתאים למי שאין מושג וזמן להתעסק לבד ורוצה שהכסף יהיה נגיש בכל רגע.

אני סגרתי על על דמי ניהול של 0.7 שנתי מהסכום הראישוני שהפקדתי,שלא יעבדו עלייך עם 1+.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רציתי להתחיל עם הוראת קבע ולהתקדם משם, אז הסוכן אמר שאם אני לא מפקיד סכום ראשוני הוא לא יכול לתת לי תנאים טובים. נראה לי שאתחיל עם ההוראת קבע ומקסימום אח"כ אוסיף עוד סכום.

אתה יכול לעקוב אחרי הכסף באתר כלשהו?

פורסם

גם לי יש פוליסה כזו בכלל וגם אני משלם 0.7% דמי ניהול שזה מנוך משמעותית ממה שהציעו לי במקומות אחרים.

דווקא ביצוע פעולות זה הליך יחסית מסובך (יחסית לקרן נאמנות שקונים דרך אתר הבנק) שדורש חתימה על טפסים אבל זה לא נורא, ודמי הניהול נמוכים משמעותית.

ניתן לעקוב אחרי הכסף באתר כלל.

פורסם

פעולות אתה מתכוון משיכה של הכסף? כי הסוכן אמר לי שכל פעולה אני יכול לבצע על ידי שליחת אימייל אליו.

יורי, גם אתה הפקדת סכום ראשוני?

פורסם

עוד לא יצא לי למשוך כספים, אבל לפי מה שהבנתי זה מצריך טופס שניתן לשלוח במייל\פקס.

כמו כן, לפי מה שקראתי באינטרנט, תהליך המשיכה לוקח זמן רב יותר ממה שהחברות מצהירות.

אני הפקדתי סכום ראשוני, אבל דמי הניהול שהציעו לי לא היו כתלויות בהפקדה. למרות שכן זכיתי בהצגה של "תן לי להתקשר לבוס, לבדוק מה ניתן לעשות...".

פורסם

כדאי מאוד להתרחק מחברות הביטוח, וכמה שיותר רחוק.

השיטות שלהם לעבוד עלינו הם מאוד יצירתיות ומגוונות ובסוף תמיד תפסיד, יחסית לאלטרנטיבות האחרות. ההצעות שלהם תמיד מסובכות ואתה אמור לסמוך על הסברים בע"פ של סוכן. היום שתרצה כסף, יתברר לך שלא הבנת נכון ובעצם...

ובכל מקרה, מה טוב בזה? הם לא יכולות להציע משהו טוב באמת, כמו תשואה גבוהה וללא סיכונים. אז למה בכלל ללכת אליהם?

יהודה

פורסם

המטרה היא לא תשואה גבוהה ללא סיכונים אלא תשואה נורמלית ביחס לריבית היום.

קח לדוגמא את קרנות ההשתלמות, עושות אחוזים לא רעים בכלל. כמובן שיש סיכון ובשנים פחות טובות גם הן יירדו, אבל המטרה היא שמישהו שקצת יותר מבין ממני יידע לנהל את הכסף ואז גם בתקופות פחות טובות תהיה אולי ירידה אבל לא משהו דרמטי.

אני חושב שמי שמנהל את כל קרנות ההשתלמות והפנסיה יודע להשקיע הרבה יותר טוב ממה שאני אקנה מניה/קרן נאמנות/אג"ח עפ"י שמועות, וגם אדע להכנס ולצאת בזמן.

• תוכן חדש...