Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטו / לאון / רכב מהנה עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח בחשבון פרקטיות של הרכב,

מטען ונוסעים במידה ויש..

פחות מהווה מטרד לדעתי היות וזה רכב שני במשפחה.

I20 Supereme 127HP

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משום מה תמיד נמנעתי מלהגיע למגרשים, תמיד עדיף למצוא את המציאה הפרטית כל עוד מדובר על סבלנות.

מתגבשת החלטה לגבי מיטו 155, אם לרדת לפאן הטכני שבהן מה ההבדל בין המנועים שאלו שלא 155 שובקות חיים.

יש מיטו 2009\2010 ידנית באוטודיל עם 90K ק'מ, אולי תתקשר לבדוק אם היא 155, אם כן אולי מצאת את הכלה ...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
יש מיטו 2009\2010 ידנית באוטודיל עם 90K ק'מ, אולי תתקשר לבדוק אם היא 155, אם כן אולי מצאת את הכלה ...

אוטודיל יודעים לחפש אותי ברגע שתתווסף אחת.

I20 Supereme 127HP

פורסם

מיטו זה לא רכב מהנה לנהיגה.

זה רכב שמעוצב טוב עם מנוע טוב אבל לא יותר מזה.

אם אתה מחפש רכב שייתן לך גם הנאה מנהיגה, אתה צריך ללכת לכיוון אחר.

פורסם

אני מאוד נהנה על הנהיגה עליה.

יותר מהנה באותו תקציב- זו המיאטה.

היום:

בעבר:

פורסם

השכן שלי מאוד נהנה לנהוג על הקיה פרייד שלו.

זה לא שאני מזלזל בו או בך חלילה. כפרמטר אבסולוטי של הנאה מנהיגה ובהשוואה לרכבים אחרים, המיטו לא מהנה לנהיגה.

ויש הרבה יותר מכוניות מהנות לנהיגה ממנה באותו תקציב, לא רק המיאטה (הלכת קצת רחוק...)

פורסם
מיני קופר, רנו קליאו ספורט, פולו GTI, במוו סדרה 1, לאון 1.8 .

ברשותך, בגלל שהייתי בחיפושים אחרי רכב בתקציב הזה, אסכם לך את החסרונות בכל אחד מהרכבים:

מיני- אחזקה יקרה, הביטוח יותר יקר אפילו מהאלפא, בתקציב יכנס לך או מיני קופר שנת 2006\5 או מיני ONE דגם SALT עם 98כ'ס.

רנו קליאו- מאוד קיצונית, לא נוחה, זללנית מאוד ואני לא רואה אותה ביתרון משמעותי על האלפא ביום-יום.

פולו- אופציה מעולה, לא הצלחתי למצוא שמורות בתקציב הזה.

ב.מ.וו סדרה 1- יש לי בבית חדשה 118I הדגם עם כל התוספות, מאוד משעממת. (אפילו מאוד מאוד משעממת)

לאון- אופציה טובה, פסלתי אותה בגלל שהיא משפחתית וחשקה נפשי ברכב קופה כל עוד אין לי ילדים.

היום:

בעבר:

פורסם

הרשימה לא ממש מתאימה לדרישות של פות"ש:

התקציב עומד על סביב 55,000 כשהמטרה לא לרדת משנתון 2009

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כמו שאמרו, אם הI20 מהנה אותך ברגעים מסוימים כל רכב קטן עם טורבו קטן ירגש אותך יותר, מה שכן לפי הכתיבה שלך אני רואה שאתה נהנה מהעובדה שהרכב ידני ואני חושב שעל זה לא כדאי לך להתפשר ותישאר עם רכב שהוא ידני, אני מסכים איתך שכשרוצים להנות אין יותר מהנה מידני, אני כרגע נוסע על איביזה 1400 גיר רגיל ונהנה ממנה יותר מהאיביזה 1200 טורבו הקודמת שלי למרות שהיא הייתה יותר חזקה מבחינת כוח היא הייתה יותר משעממת מבחינת נהיגה...

פורסם
כמו שאמרו, אם הI20 מהנה אותך ברגעים מסוימים כל רכב קטן עם טורבו קטן ירגש אותך יותר, מה שכן לפי הכתיבה שלך אני רואה שאתה נהנה מהעובדה שהרכב ידני ואני חושב שעל זה לא כדאי לך להתפשר ותישאר עם רכב שהוא ידני, אני מסכים איתך שכשרוצים להנות אין יותר מהנה מידני, אני כרגע נוסע על איביזה 1400 גיר רגיל ונהנה ממנה יותר מהאיביזה 1200 טורבו הקודמת שלי למרות שהיא הייתה יותר חזקה מבחינת כוח היא הייתה יותר משעממת מבחינת נהיגה...

חד משמעית ידנית,אוטומט מרדים אותי בחלק מן המקרים ופשוט לא אוהב.

לi20 הידנית יש קצת כוח היות ומדובר על 127כס, אבל פה זה מסתיים , הטורבו הקטן בהחלט יוסיף.

I20 Supereme 127HP

פורסם (נערך)

הקשר בין רוב הרשימה (המצוינת) הנ"ל ובין רכב 2009+ בתקציב ~55 הינו מקרי בהחלט, עד לא קיים בעליל.

צריך לגלח הרבה שנים, או להוסיף לא מעט כסף - בשביל שהרשימה הזו תהיה רלוונטית.

מצד שני, אני עדיין לא מבין איך מיטו 155 אמורה להכנס לדרישות המקוריות (2009/55)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מסכים (בעלים לשעבר של מיטו 155).

פות"ש - הלאון עדיפה כמעט בכל אספקט למעט עיצוב/נראות.

פורסם

לא נהגתי על המיטו אז אין לי חוות דעת עליה.

על לאון 1.8 כן נהגתי, מהדגם הרלוונטי לפות"ש. היא באמת חזקה, אבל בקו ישר. ברגע שצריך לפנות, עדיף לבלום, וזה עוד היה בכביש שאני מכיר בעיניים עצומות. תת היגוי מטורף.

סמארטקופה, 118 משעממת? החוויה שלי מהרכב הזה (ויש לי *המון* ניסיון עם הרכב הזה) היא דווקא טובה. אפשר לדעת למה התכוונת ב"משעממת"?

פות"ש, סמארטקופה די סיכם למה הרכבים האחרים שהוצעו לא יתאימו לך (בגלל היעדר התאמה לדרישות שהצבת), ואני במקומך הייתי מנסה להתארגן על נסיעת מבחן על מיטו על מנת שתשפוט בעצמך. במידה ובאמת הרגשת שהיא לא מתאימה (ולא באמת משנה למה) תחזור לפה, ננסה לעזור לך לחשוב על עוד אופציות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...