Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דליפת גז מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דליפת גז קטנה מאחד הצינורות שיוצא מהמדחס, יש סיכוי שדבק אפוקסי (או קומבינה אחרת) יעצור את הדליפה או לפחות שיעזור לי לשרוד את הקיץ עם המזגן?

:-P
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם צינור הוא אלומיניום אפשר להלחים אם "ארגון".

אם אתה רוצה להיות מלך הקומבינות אפשר לשים חתיכת פנימית מאופניים ולתפוס עם אזיקון מתכת.

פורסם

חיבור שתי מתכות או תיקון בעזרת 'ארגון' נקרא ריתוך בעזרת גז מגן ולא הלחמה.

בכול מקרה עדיף להתקין צינור חדש ולא להתעסק עם תיקונים חאפרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשר לתקן צינור אלומיניום ללא בעיה על ידי הלחמה מתאימה ולא על די אפקוסי אבל זה מאוד תלוי את מיקום הנזילה כי אם היא מחיבור עם צינור גמיש אז אין סיכוי להחלמה אלא רק תיקון החיבור וגם זה דיי בעייתי.

פורסם

בהחלט ניתן לתקן את הצינור במקרים מסויימים על-ידי שיטה הנקראת Brazing (אינוך) אבל השאלה מהי העלות ומה הם החסרונות בתיקון של צנרת אלומיניום 'בהלחמה'.

רמז...ישנם מספר חסרונות.

פורסם

יש ציוד להחלמות לצנרת ומעבים מאלומיניום וזה ענין כל כך פשוט עד שכל אחד יכול לעשות את זה וזה מחזיק כמו הצינור עצמו ואין שום חסרון.

עלות, לוקחים בדרך כלל 150-250 שח לכל נקודת הלחמה עלות לצרכן פלוס מעמ לא כולל פירוק והרכבה של החלק שרוצים לתקן.

פורסם (נערך)

תפסת אותי :-D.

בשנים האחרונות רכשתי ציוד בסיסי 'להלחמת כסף' וגם 'להלחמת אלומיניום' ובניתי לעצמי שולחן עבודה עם אבני שמוט ויצא לי לתקן וגם לבנות כמה דברים מאלומיניום לכן מנסיוני אני כותב לך חד וחלק 'הלחמת' אלומיניום היא לא פשוטה בכלל ויש מספר חסרונות בהלחמת אלומיניום.

בוא נתחיל מזה שלקרוא לזה הלחמה זו טעות ראשונה מכיוון שהרתכים אשר מתקנים צינורות אלומניום למעשה מבצעים תהליך שנקרא Brazing ולא הלחמה.

בכול מקרה אם חשקה נפשך ללמוד דבר או שתיים בהלחמת אלומיניום תוכל לראות כמה עבודות קטנות שלי בקישור המצורף.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?461394-%D7%94%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%AA-(Brazing)-%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%A1%D7%94-%D7%91%D7%96%D7%94&p=4364550&viewfull=1#post4364550

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

אתה צודק ! ביוטיוב יש המון סרטים.

אחרי שתצליח לבצע הלחמה כמו בתמונה המצורפת אני יוריד את הכובע.

הלחמת אלומיניו&#15.JPG

IMG_20140524_125129.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

אם התמונה לא מספיק ברורה אז הצד התחתון של הצינור זה החיבור למדחס ובצד העליון המשך הצינור הוא גומי...

נראה לי ששם הדליפה...

מה שמעצבן בכל הסיפור שלפני שעשיתי וואקום ומילוי גז (295 ש"ח כולל זרחן) אמרתי למזגניסט שעשיתי תאונה והחלפתי מעבה ושיכול להיות שיש גם שם דליפה כי הצינור הזה חטף מכה מהרדיאטור (בתאונה) והוא אמר שלא נראה לו שיש שם דליפה... כנראה שאצטרך לשלם לו עכשיו על תיקון ועוד פעם וואקום גז...

עריכה אחרונה על ידי אוראל.ב
:-P

• תוכן חדש...