Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

1.חיברתי רדיו דיסק מסוג lg 3900n , במקום הjvc kdg395 ,

שמתי לב שהכבל רימוט ברדיו דיסק החדש לא מכבה את המגבר,אני בטוח שאין בעיה בכבל או במגבר כי הjvc מתפקד , ברור שהבעיה ביציאת רימוט של ההדיוניט השאלה אם יש פתרון קל כדי לתקן את הבעיה?

2. יש לי ידית לבחירת התדרים בערוץ של הרמקולים והסאב וופר,תוכלו להגיד לי על איזה תדרים לכוון כל ערוץ? הרמקולים על hpf והסאב lpf

תודה

פורסם

אתה מכבה את הרדיו דיסק ואז בודק ?

נסה לפרט יותר מה אתה עושה, תמונות חיבורים יעזרו פה .

בדקת עם נורת ביקורת שזה אכן כבל רימוט ?

פורסם
אתה מכבה את הרדיו דיסק ואז בודק ?

נסה לפרט יותר מה אתה עושה, תמונות חיבורים יעזרו פה .

בדקת עם נורת ביקורת שזה אכן כבל רימוט ?

ניתקתי את ההדיוניט של jvc(שמכבה את המגבר) *המגבר כבוי* ,מחבר את ההדיוניט של lg ומחבר את הכבל רימוט * המגבר נדלק * ,מכבה את ההדיוניט *מגבר ממשיך לדלוק,לא נכבה עם כיבוי ההדיוניט*

מאמין שאין בעיה עם הרימוט כי הוא עבד עם jvc אז כנראה החיבור של הרימוט בlg לא עובד כראוי , פעם שמעתי על מושג מתח גבוה ברימוט קשור לזה?

פורסם

היית אומר לך לבדוק את הרימוט אם הוא מבצע את פעולתו כראוי

אבל אתה אומר שהוא עבד עם מכשיר אחר

אז אין לי רעיונות .

פורסם

הבנתי תודה על העזרה,יש למישהו אולי רעיון?

• תוכן חדש...