Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה רכב ברור...

חנקת אותי...

כפיר - תתחדש ותהנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למשפחה צעירה זה רכב חדש מצוין. חלקים זולים, טיפולים זולים, אחריות ועוד.

הפכת אותו לפחות משעמם עם הצבע - בקיצור לדעתי עשית בחירה מצוינת.

הבעיה היחידה שמפריעה לי היא מנוע 3 צילינדרים, אם אתה מתכנן למכור אותו לפני 5 שנים, זה לא אמור כל כך לעניין אותך, אלא אם כן הרעידות יחלו עוד לפני.

פורסם

חדש אין חיסכוני ממנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האחות הקטנה הספייס סטאר. :lol:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הבנתי מי הכלה, הרכב או הבלונדה?

תתחדש ותזהר לא להחנות ליד מכוניות עם מכות פח כדי לשמור על הצבע היפה!!

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לדעתי הספייסטאר והאטראז יהיו מאוד נחשקות ביד2 בעתיד, גם יפני, גם רציף+מנוע חסכוני ובמחיר מצויין.

אגב כמה עולה האטראז' הרציפה היום עם המבצעים?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תאילנדי לא יפני.:-P

פורסם (נערך)

ששש, אתה עוד תהרוס את השוק שלהם :-).

כל עוד רשום על הרכב : "מיצובישי- היהלום היפני" זה יפני למי שישאל .

והגיר- בחיי גם אני לא הצלחתי להיתרגל אליו בפונטו, איזה מצחיק זה שלוחצים ומיד המנוע עף ל6000 סל"ד ולא זז ויחד איתו פיתאום המהירות מתחילה לעלות חח, אבל בשיוט- תענוג!, סביב ה2000 סל"ד ונוסע רק על אדי הדלק.

בקיצור- לעלות אחזקה מינימלי עם צריכת דלק אפסית זה רק גיר רציף+מנוע קטן, הרובוטי בטווח הארוך הרבה יותר יקר ודיי מבטל את החיסכון הכספי בדלק, הוא רק אולי חוסך בפליטת המזהמים בתקופת חייו אבל זול לבעליו הוא ממש לא.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הרובוט גם פחות נעים מרציף.

פורסם (נערך)

כפיר ברשותי קיה ריו 2014 סדאן נפח 1.4 ואני מאוכזב מהצריכת דלק שלה , אני רואה הרבה אטראז'ים צבאיות ויצא לי להכנס אומנם לא לנסוע אבל ממה שהיא משדרת ביחס לקיה ריו שלי שמיים וארץ לדעתי האטראז' רכב מוצלח יותר בעיקר בזכות האבזור שלו ולטעמי הוא נאה ולא מכוער כמו שהרוב חושבים :) . אגב שמתי לב שהצבא הלך על הדגם המאובזר עם מגנזיום ומצלמת רוורס ומולטימדיה , עד כמה ההבדל במחיר זניח שהצבא יכל להרשות לעצמו לקנות INSTYLE על פני הINVITE ?

שיהיה בשעה טובה מזל טוב על הולדת הבן וכמובן על הרכב החדש במשפחה :) לפי התמונות נראה שאשתך ממש ממש שמחה שקניתם אותה :)

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
לדעתי הספייסטאר והאטראז יהיו מאוד נחשקות ביד2 בעתיד, גם יפני, גם רציף+מנוע חסכוני ובמחיר מצויין.

אגב כמה עולה האטראז' הרציפה היום עם המבצעים?

במבצע של חבר ו/או הרבה התמקחות אפשר להגיע ל 85-86 חדשה!

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...