Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבן אדם מאד מחושב ופרקטי, פחות אכפת לי מהיופי של הרכב (למרות שלדעתי הוא די חביב).

יותר חשוב לי עלות הרכב עצמו, אמינות, חיסכון וכל מה שרשמתי לעיל.

זה לא רק אמינות, אלא גם איכות, נוחות, בטיחות וכיו"ב.

אני גם מחשיב עצמי לאדם מחושב ופרקטי ולכן מעדיף רכב טוב בן 2-3 מאשר רכב חדש מהסוג הזול הזה שנועד לתת פתרון למדינות עניות.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא בטיחותי. קיבל 4 כוכבים ביורו, 5 כוכבים באוסטרלי.

נוח זה כבר טעם טעם אישי. זה לא מרצדס אבל אחרי האלטו הכל נוח :)

מה זה איכות?

אם זה יועד למדינות עניות/עולם שלישי לא אכפת לי.

אני אישית חושב שזה מספיק ומתאים גם למדינות ״נאורות״ יותר.

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

אגב, קורולה 10-11 יש כמו זבל בלוחות ,יד 1 פרטי , ק"מ נמוך וכו'..

רכשתי עבור אימי אחת GLI (בצבע כחול לא רחוק מהאטרז') עם 11 אלף ק"מ במחיר ששילמת על האטרז',

רוב הניילונים עוד היו מורכבים ברכב :)

תתחדש ותהנה מהרכב,

אותי אישית מאכזב לראות שאנשים מתפתים לחדש ולפשוט מאשר למשומש ולאיכותי.

ועוד יותר מאכזב אותי להתנהל מאחורי גדודים של רכבים משולשי צילינדרים שמאטים את קצב התנועה.

בדיוק נסעתי על כביש החוף מנתניה לתל אביב ונאלצתי להבהב/להתקע אחרי גדוד של סוזוקי אלטואים/ שברולט ספארק / מיצובישי ספייר סטאר ושות' שהתנהלו במהירויות של 70-80 בנתיב השמאלי ביותר.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה שהם תקועים במהירות של 70-80 האשם הוא הנהג,לא מנוע 3 צילינדרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש ותהנה.

גם אני לעולם אעדיף לרכוש רכב חדש פשוט יותר מאשר חתול בשק משומש ואיכותי.

זאת שאלה של פילוסופיה. אין כאן מה נכון לא נכון. כל אחד ומה שמתאים לו.

פורסם

גם אני מעדיף כך, במחיר של הקליאו שלי כשהייתה חדשה יכולתי לקנות רכב ספורטיבי משומש בן 6-7 או מכונית משפחתית בת 3, העדפתי ללכת על רכב חדש עם אחריות וראש שקט, שבנוסף להכול גם נתן לי צריכת דלק מצוינת ב3 השנים שנסעתי איתו מחוץ לעיר, מה שכמובן שום משפחתית לא הייתה עושה (רק היברידית או דיזל, אבל הן לא רלוונטיות עבורי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחריות זה פקטור משמעותי- במיוחד שקיבלתי מהסוכנות בחולון 4 שנים (שנה 4 מתנה).

אייל- לגבי אלו שנוסעים 70-80 - יש לי אלטו- אני מהבהב בשמאלי על כביש 4 קבוע. נוסע 110-130 קבוע.

הכל תלוי בנהג.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

ומי שנוסע 70-80 קמ"ש כנראה שמקומו לא בנתיב שמאלי, וזה לא קשור לרכב אלא לנהג, כנראה שגם אם הייתה לו מגאן RS או גולף GTI הוא היה נוסע ככה ושם *** על החוקים.

אגב, היום אני בהתלבטות דומה - האם לקנות רכב ספורטיבי בן שנתיים - שלוש שנים ולהגשים חלום, או להתפשר על רכב עם ביצועים נחמדים כמו מגאן קופה אבל לנסוע ברכב חדש בידיעה שאני הבעלים הראשונים, ואני יודע איך אעשה את ההרצה ואיך אנהג ברכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא תמיד עדיף חדש. תלוי למה הרכב משמש. אם הוא נועד להיות מוביל משפחתי עדיף חדש עם אחריות. אם זה רכב כיף לסופ''שים שאין בעיה להשביט - עדיף אחד שעונה על הרגד במגבלות התקציב.

פורסם
אגב, קורולה 10-11 יש כמו זבל בלוחות ,יד 1 פרטי , ק"מ נמוך וכו'..

רכשתי עבור אימי אחת GLI (בצבע כחול לא רחוק מהאטרז') עם 11 אלף ק"מ במחיר ששילמת על האטרז',

רוב הניילונים עוד היו מורכבים ברכב :)

תתחדש ותהנה מהרכב,

אותי אישית מאכזב לראות שאנשים מתפתים לחדש ולפשוט מאשר למשומש ולאיכותי.

ועוד יותר מאכזב אותי להתנהל מאחורי גדודים של רכבים משולשי צילינדרים שמאטים את קצב התנועה.

בדיוק נסעתי על כביש החוף מנתניה לתל אביב ונאלצתי להבהב/להתקע אחרי גדוד של סוזוקי אלטואים/ שברולט ספארק / מיצובישי ספייר סטאר ושות' שהתנהלו במהירויות של 70-80 בנתיב השמאלי ביותר.

קודם כל רכישה טובה, אבל קח בחשבון שמצאת מציאה, לא הרבה מוצאים דבר כזה.

בנוגע להבהוב אורות, אני סיימתי עם המנהג הזה לפני שנים, פשוט עוקף מהימני בזהירות. כבר אין לי כוח להבהב כל הנסיעה.

בנוגע למכוניות המצומקות סטייל סוזוקי אלטו, שברולט ספראק, סיטרואן C1/פיג'ו 107, פיאט 500 ושות': בנסיעה במישור המכוניות הללו יכולות לשמור על קצב של 120-130 כמו כלום, הבעיה איתן בעליות, אז תראה אותן מזדחלות בד"כ. אם בכביש החוף הן נוסעות 70 קמ"ש, מדובר בנהג דביל.

בכל אופן, כשראו את לוגו ה- GTI שלך הן היו צריכות לפנות לך את הנתיב בכל מקרה...

פורסם
לא תמיד עדיף חדש. תלוי למה הרכב משמש. אם הוא נועד להיות מוביל משפחתי עדיף חדש עם אחריות. אם זה רכב כיף לסופ''שים שאין בעיה להשביט - עדיף אחד שעונה על הרגד במגבלות התקציב.

אצלי הרכב נועד לנסיעה מנהלתית (בית, עבודה, לימודים, חברים וקצת נסיעות למרכז לצלם וכו'), אבל כן רוצה שיהיה מהנה בנהיגה וסוחב.

פורסם

במקרה הזה אתה צריך לבדוק מה יותר חשוב לך. שקט הנפשי או הנאה מהנעה.

רכב ספורטיבי משומש עלול להיות בעייתי.

פורסם

שקט נפשי, לא מחפש צרות בבוקר בהגעה לעבודה או לאוניברסיטה.

פורסם
רכב ספורטיבי משומש עלול להיות בעייתי.

גם יהיה הרבה יותר יקר לאחזקה מהאטראז' המדוברת.

אתה יכול גם לקנות BMW סדרה 5 בת 10 במחיר של האטראז', אבל סביר להניח שתקבל בור ללא תחתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...