Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,אשמח לעזרה

 

ברשותי רכב שנקנה לפני כמה חודשים. ברכב הוחלף לאחרונה מיסב של מדחס המזגן וגם הרצועה שלו.

 

כשאני נוסע בלילה לדוגמא אני שומע מין שריקה עמומה וככל שהמהירות מתגברת הרעש גובר.

 

בעצירה מוחלטת אפשר לשמוע מין נקשות מתכתיות לפעמים וזה שומעים רק כשהרכב עומד ברמזור - מעבר לניוטרל מבטל את הרעש (גיר אוטומט).

הייתי אומר שיש איזה בעיטות ממש קלות של הגיר בנסיעה לא מואצת אבל אין שום בעיות סחיבה

 

הרכב עבר טיפול עכשיו כולל שמנים פילטרים וכד'

 

האם יש למישהו כיוון לפתרון או מה יש לבדוק? האם יש חשש אמיתי לבעיה רצינית?(הרכב עבר בדיקה במכון והגיר נמצא תקין והוא נסע פחות מ100 אלף ק"מ משנת 2008

 

תודה לכל המסייעים

פורסם

ראשית כתוב באיזה רכב מדובר. לגבי הרעש ההולך ומיתגבר ייתכן וזה מגיע מאחד הגלגלים כלומר מייסב גלגל שנחוץ החלפה. לגבי הנקישות שאתה שומע ברמזור ייתכן ומדובר בתושבת מנוע/גיר גמורה. בא נתחיל בסוד הרכב וניתקדם.

פורסם

שלום שוב

מדובר בסוויפט

אני לא יודע אם זה קשור לגבי הנקישות אבל כפי שציינתי הוחלף מיסב מדחס לאחרונה ובשביל זה המנוע הוגבה עם ג'ק וגם עוד נקודה חשובה זה שהשמן שהוחלף עכשיו הוא 5w30 סינטטי מלא למרות שאני לא בטוח אבל אולי השמן הקודם היה 10w40 מכיוון שהוא לא טופל במורשה עד עכשיו ויש סתירה בין מה שכתוב בספר טיפולים (10w40 חצי סינטטי) לבין מה שממליץ היבואן(טענה די מבוססת שיש לשים 5w30).

 

איך אני בודק מיסב גלגל? וכנ"ל לגבי תושבות?

×
×
  • תוכן חדש...