Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

יש ברשותי קיה ריו 2012 LX ידנית.

אתמול החלטתי להתחיל בשדרוג הסאונד ברכב והחלפתי את הרמקולים.

מקדימה שמתי קומפוננט:

Infinity REF6510CS

ומאחור בדלתות זוג רמקולים 6.5 120W של JBL.

אני מאוד מרוצה מהתוצאה אך גיליתי כי אני חייב להחליף את ה HU

היציאה של הHU המקורי לרמקולים האחוריים פשוט חלשה וכל מה ששומעים מהרמקולים האחוריים זה בס.

החלטתי על דאבל דין, אני מחפש מכשיר שיכול להתחבר חוטית\אל חוטית למכשיר אנדוראיד (גלקסי נוט 4)

ראיתי מכשירים שממש מעתיקים את כל האפליקציות ואנשי הקשר אליהם, אלה סוגי המכשירים אותם אני מחפש.

אנשים רבים הרחיקו אותי מהחברות הסיניות אך אם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע.

התקציב שלי עומד כרגע על כ 2000 שקלים

אשמח לקבל הצעות למכשירים שאתם משתמשים ו\או יש לכם ניסיון איתם. כמובן שלאחר החלפת ה HU יגיעו מגבר וסאב אבל זה בשלב מאוחר יותר

תודה לכם! :)

פורסם

תודה. הסתכלתי על המכשיר שאמרת לי ולא ראיתי שום עדות לכך שהוא מעתיק את האפליקציות אליו.

המתקין מערכות שהתקנתי אצלו את הרמקולים הציע לי מערכת של קנווד ב3000 שקלים שברגע שמחברים את הפלאפון למערכת הפלאפון הופך ל"בלוק" וכל השימוש בו נעשה דרך הדאבל דין,בין אם זה קבלת שיחות,וייז וכולי

השאלה שלי אם יש חלופה זולה יותר?

פורסם
תודה. הסתכלתי על המכשיר שאמרת לי ולא ראיתי שום עדות לכך שהוא מעתיק את האפליקציות אליו.

המתקין מערכות שהתקנתי אצלו את הרמקולים הציע לי מערכת של קנווד ב3000 שקלים שברגע שמחברים את הפלאפון למערכת הפלאפון הופך ל"בלוק" וכל השימוש בו נעשה דרך הדאבל דין,בין אם זה קבלת שיחות,וייז וכולי

השאלה שלי אם יש חלופה זולה יותר?

חפש על MIRRORLINK ו APPRADIO

פורסם

תודה לכל מי שענה. עשיתי קצת בדיקה והבנתי שאני צריך מכשיר שתומך ב MIRROR LINK.

כמעט כל דאבל דין של פיוניר עושה את העבודה.

השאלה שלי היא האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים. לדוגמא בין

PIONEER AVH-X2750BT

לבין

Kenwood DDX4023BT

אני קורא על זה כבר כמה שעות ובאמת שלא מצליח להבין..

פורסם

אגב, יש הבדל גדול במחיר בין הקנווד לפיוניר שהעלת כאן.

הקנווד 4023 עולה בזאפ 2549 ש"ח. ואילו הפיוניר 2750 עולה בזאפ 1447 ש"ח.

אם התקציב שלך מאפשר, תחשוב על פיוניר 8650 ב 2700 ש"ח.

פורסם

אני יודע. הכוונה עשיתי השוואה שכזאת. אין לי ידע קודם בנושא ואני לא ממש מבין ממה נובע הבדל המחירים הגדול?

כל מה שאני דורש מהדאבל דין הוא mirrorlink יציאה למגבר וסאב וופר ויציאה למצלמת רוורס.

פורסם

עזוב את פער המחירים הקנווד הוא לא מכשיר שונה משמעותית מה PIONEER AVH-X2750BT

אני לא מוצא סיבה שתצדיק את תוספת המחיר בקנווד ,הפיוניר עונה לכול הדרישות ומעבר ובמחיר מאוד נוח.

פורסם
עזוב את פער המחירים הקנווד הוא לא מכשיר שונה משמעותית מה PIONEER AVH-X2750BT

אני לא מוצא סיבה שתצדיק את תוספת המחיר בקנווד ,הפיוניר עונה לכול הדרישות ומעבר ובמחיר מאוד נוח.

אם הבנתי אותך נכון הפיוניר

AVH-X2750BT הוא מכשיר מספיק טוב לצרכים שלי.

אם אקנה לדוגמא מכשיר של פיוניר או קנווד מדגם מתקדם יותר לא ארגיש הבדל באפשרויות שאני דורש?

אני פשוט לא רוצה להשקיע ואז להרגיש תחושת פספוס שלא קניתי את הדגם היותר טוב וגם ההפך. שלא קניתי מכשיר שיודע לעשות הרבה יותר ממה שאני באמת צריך.

• תוכן חדש...