Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יודע מה אנשים רואים ברכב הזה, רכב משעמם ולא יותר, העיצוב שלה רק נראה יפה אבל הוא פשוט ונמאס מאוד מהר (שלא נדבר על מספר המאזדות הכסופות האלה שיש על הכביש) לא הייתי מגדיר יתרון אחד שיש לה מול המתחרות, סתם רכב, גם בחצי המחיר של המאזדה 2 החדשה לא מבין מה מוצאים בה.

זה בסדר אם לא יסכימו עכשיו למה שכתבתי אני לא טייפ שהולך עם ההמון ובלי קשר זאת הרגשתי.

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כל עיצוב שתראה ממנו בכמויות אדירות ימאס לך מהר. אם היית רואה למבורגיני כל היום בכל מקום גם פיאט אונו היתה נראית לך מעניינת פתאום.

לדעתי מאזדה בשנים האחרונות מייצגת מה שכל ישראלי ממוצע רוצה, אוטו עם ערימה של פוזה, נראה כמו רכב ספורט עם אבזור מכאן ועד ליפן, כל עוד לא פותחים את המכסה מנוע ומגלים 1.5 ליטר אנמי ובזבזני, העיקר שאפשר ללחוץ את הדוושה עד הסוף ולצאת ראשון מהרמזור.

קריאות נאצה מבעלי מזדה בעוד 1,2,3

אפשר לכתוב את זה גם על כל יונדאי מהשנים האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה בסדר אם לא יסכימו עכשיו למה שכתבתי אני לא טייפ שהולך עם ההמון.

ואת זה אתה אומר בתור בעלים של יונדאי I10, ממש רכב נישה נדיר בכבישי ישראל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אפשר לכתוב את זה גם על כל יונדאי מהשנים האחרונות.

לדעתי אין התיימרות של יונדאי להיות רכב ספורט, לא בעיצוב ולא בהוספת כפתורי "ספורט" שקר לרכב (להוציא את ולוסטר)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כן. ליונדאי יש עיצוב מוחצן מדי ביחס למשפחתיות סטנדרטיות, למשל I35 וI25. זה דיי פספוס להוציא רכב שנראה כמו משהו מסרט על חלליות כשבפועל אתה מפהק כשאתה נוהג בו.

המאזדות עדיפות לחובבי נהיגה מאשר יונדאי, ככה טוענים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואת זה אתה אומר בתור בעלים של יונדאי I10, ממש רכב נישה נדיר בכבישי ישראל.

הוא פחות נדיר מהפיקנטו או מהמאזדות 3 הכסופות שנראות זוועה, אך זאת לא הפואנטה, את הרכב שלי לא רכשתי על סמך נדירותו על כבישי ישראל, אלא על סמך חוות דעות והתרשמות אישית מרכב מיני בקטגוריה.

פורסם

אני אתעלם לרגע מעצם העובדה שאתה לא ממש יודע את משמעות המילה נדיר ואתייחס למספרים בפועל.

מתחילת שנה עד סוף החודש האחרון נמסרו 3785 יונדאי I10, מאזדה 3 מכל הצורות והמנועים 4133, אני בטוחה שרובן לא בצבע כסוף מזעזע, ככה שרובן נראות נהדר.

יכול להיות שאותם 4K אנשים שבחרו במאזדה 3 אם בליסינג או כרכבם הפרטי גם כן עשו את זה כי האוטו מתאים להם אישית, למרות שהוד מעלתו mikelt89 חושב אחרת, כי מחשבתית (בלבד) הוא נגד הזרם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

איך הגעת מחוות דעתי על הרכב המדובר לנתוני מספרים? ממש לא מעניין אותי כמה X או Y נמכרו..

פורסם

למה שמאזדה לא תהיה מהמצליחות ?

מנוע משעמם ? , איזה חברה נותנת באותם מחירים מנוע מלהיב ? , מה פסול בעיצוב ספורטיבי עם מנוע פחות ספורטיבי ? , סליחה באמת שלא עיצבו רכב משעמם רק כי יש לו מנוע סטנדרטי.

תכנסו לסוכנות מאזדה הקרובה , תסתכלו על איכות תא הנוסע ברכבים החדשים ועל רמת האיבזור, ותגידו לי איזה חברה עם תג מחיר זהה מציע יותר ?

פורסם

בדיוק, בזמן האחרון יש הרגשה, שמי שרוכש רכב עם הלב הוא אוויל, והוא צריך להתנצל על זה שרכש רכב משיקולים סוביייקטיבים, להזכיר לכם, 90% מכם, למעשה אלה שבאמת נהנים מהתחביב המוטורי שלהם, קנו רכב משיקולים שהם לא באמת רציונליים, לוגמה, משפט שחובבי רכב שומעי המון ''מה אתה צריך את זה, תקנה חדש'' - ''חבל כמה אתה משקיע על רכב ישן'' עכשיו לך תסביר לכל אלה שמתניידים בi10 חדשה, מה אתה תחפש ברכב.

ההצלחה של מזדה בארץ לדעתי נובעת מכמה סיבות ספציפיות: 1-עיצוב 2-אמינות(דעת קהל יפנית) 3-זמינות (בעיקר בדגמים הישנים, יוצאי ליסינג, זול)

• תוכן חדש...