Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוק מוצף בסורקי תקלות "אישיים" בעלויות שונות

 

מה הטעם לרוב הנהגים להחזיק סורק שכזה. האם שאקבל תקלה XW2341 יגיד לי משהו? בכל מקרה אני צריך לרוץ לספרות ולהבין מה זה אומר וגם אם אדע כי מדובר בתקלה "במערכת הלחצים האיזוטרית אשר מאחורי סעפת היניקה המרחבית", האם אלך למוסך לפתור את הבעיה שאולי לא קיימת.

 

סוג של היפוכונדריה מוטורית לא?

 

אם הרכב תקין לחלוטין (לפחות בהרגשה), מטופל כיאות, למה לחפש בכוח תקלות דימיוניות, או זניחות שאינן משפעיות על תפקוד הרכב כל שכן בטיחותו? לדעתי הסיכוי שסורק ימצא תקלה קארדינאלית שלא ניתן לעלות עליה בשימוש יומיומי ואין התראה אחרת באמצעות מחווני הרכב הרגילים, נמוך עד אפסי, או שאני טועה והסורק בבדיקה שיגרתית יתריע על תקלות בטיחותיות לדג', שבחיים לא הייתי עולה עליהם והרכב לא יתריע לגביהם, אלמלא חיבור סורק?

 

מה דעתכם

פורסם

יש אפליקציה ישראלית שנקראת אנג'י שנותנת לך במקום קוד תקלה הסבר בעברית מה הבעיה ומה צריך להחליף וגם עושה מכרז בין המוסכים מי הכי זול

engi

×
×
  • תוכן חדש...