Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל קרבי, לפני כחודש סובבתי את הברך במשחק כדורגל, שמעתי קליק ומאז נפיחות שהופיעה יומיים לאחר מכן וכאבים.קושי בכיפוף של הברך פחות מ 90 מעלות. הייתי במיון, הרופאים עושים לי רק צילומים רגילים ולא MRI למרות שביקשתי.

בצילום האחרון אמרו שיש מים בברך ואי אפשר לראות כלום.

תוכלו לייעץ לי מה לעשות?

אני מרגיש יותר טוב, הולך רגיל ולא בצליעה, ניסיתי לכופף את הברך כמה שאני יכול אבל אני מרגיש קליקים וכאבים, לעיתים הברך בורחת בהליכה. אני ספורטאי פעיל שחייב לחזור לכושר שהייתי בו.

הבנתי שכנראה יש קרע ברצועה הצולבת הקדמית ואם כן יש צורך בניתוח... ואם ניתוח סימן שאני מסופח לר"מ 2 ומשם כנראה שחרור מצה"ל כי נשארה לי שנה, כי תקופת ההחלמה היא בין חצי שנה לשנה. אם ישחררו אותי כלוחם אז מה טוב, אבל אם לא...

פורסם

גש ליעוץ רפואי נוסף, במסגרת בית חולים (מרפאות חוץ) .

אם צריך ניתוח, עדיף עכשיו, לפני שיגרם נזק שחיקה והדלדלות שריר נוסף.

אפשר אחרי הניתוח לעבור לתפקיד מעניין מבצעי ניהולי , סמב"צ וכו'

תפקיד רוחב גם יעזור לך לראות עוד דברים ואפשרויות בצבא - ואולי יתאים אם תרצה להמשיך במילואים .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מהתיאור שלך, עולה חשד כי מדובר דווקא בקריעת מניסקוס ואסביר מדוע: "קליק" שאתה מתאר מאפיין קריעת סחוס (מניסק), כמו כן, קריעת רצועה מלווה בדימום פנימי לרוב די במיידי, ואילו אתה אמרת שהנפיחות הופיעה לאחר כיומיים. האם כרגע בכיפף ויישור ברך,נשמעים קליקים? אם כן, 90% שזה מניסקוס.

בכל אופן -אחריותך לנג'ס לרופאים שיאבחנו את הפגיעה המדוייקת.

MRI עולה בערך כמו 100 צילומי רנטגן, לכן ידחפו לך רנטגן ,CT ולא MRI אףעלפי שזו הבדיקה מדוייקת יותר לרקמות הרכות.

מקווה שהחכמת מעט :)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

רופאים לא שולחים מהר ל MRI כי זה יקר.

אני אחרי תאונת אופנוע הייתי במיון שאחרי רנטגן וצעקות בלי הפסקה שלי אמרו שאין לי כלום.

שהגעתי לאורטופד הוא שלח אותי למיפוי עצמות, במיפוי ראו שיש בעיה ואז שלחו אותי לMRI.

אז ראו שיש קרע ברצועות ובמניסקוס.

יש קרעים שבפיזוטרפיה אפשר להעלים אותם, תלוי מה יש לך.

ניתוח זה סיוט רציני,אחרי שמתעסקים לך ככה בברך לא נראה לי שהברך חוזרת למצב המקורי שלה.

אייל

פורסם

שמע רגליים זה החופש שלך לכל החיים אל תתבסס עלינו כאן ברשת, אני יכול להמליץ לך על רופא שטיפל בפציעות ספורט של מספר אנשים שאני מכיר, רופא בכיר ברמבם, עובד עם המושלם, אז בבקשה.

https://www.facebook.com/pages/%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%93%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%93-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%A8%D7%A7-%D7%A1%D7%92%D7%9C/127485027408906

פורסם

בוקר טוב.

מתאורך זה באמת "מתאים" יותר לקרע במניסקוס מאשר ברצועה (לדעתי זה הרע במיעוטו).

אתה חייב חוות דעת נוספת , mri - רצוי להתעקש על זה כמה שניתן.

כאחד שעבר דבר דומה - אם הברך שלך לא ננעלה לגמריי - ייתכן שלא צריך אפילו לנתח.

מה שכן צריך זה פיזיותרפיה והרבה (בלי או עם ניתוח).

קח ההמלצות שלי בעירבון מוגבל כי אינני רופא (בדר"כ רופאים ימליצו לך על ניתוח. יש לזה מספיק סיבות. יש גם

סיכונים).

מאחל לך בריאות והחלמה מלאה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הבת של אישה שעובדת איתי פגעה בברך במשחק כדורסל והרופא אמר שזה בטוח מניסקוס קרוע וקבע לה תאריך לניתוח.

ביום חמישי עשתה MRI ואין לה שום פגיע במניסקוס אבל הרצועה קרוע לגמרי.

עד אחרי שאתה עושה MRI כל מה שאומרים לך זה רק ניחוש אז תתאזר בסבלנות.

אייל

פורסם
אפילו אם איבחנו לו את זה דרך האינטרנט בפורום מכוניות?

כבר אמרתי שיש לי תור לאורטופד

פשוט רוצה לקבל לפחות כיוון ולהכין את עצמי לרע מכל

• תוכן חדש...