Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סיאט איביזה

שנת:2000

מנוע 1.6 גיר רגיל

75 כוח סוס

דגן מנוע ALM

עכשיו אני מצאתי סטרטר חדש באיביי והמכור שואל איזה דגם אני צריך לאוטו ואני לא יודע הכוונה לדגם זה 1.1KW או 0.9KW ואני לא מבין בזה ואיזה מהם מתאים לרכב שלי אולי מישו יודע או מכיר ויכול להגיד לי תודה מראש לכולם והינה הלינק.

http://www.ebay.com/itm/Anlasser-Starter-NEU-VW-POLO-6N2-1-4-0986016800-0001107025-TOP-/221170246914?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item337ec62502

פורסם

למה לקנות ולהסתבך בקניית חלק מחול? יש אצלנו את רוב החלקים לרכבים האלו.

סטרטר לרכב כזה נמכר במחיר של 250 לפני מעמ, במידה ויש בעיה ניתן להחזיר אותו או להחליף אותו.

בהצלחה.

פורסם

הבנתי תודה רבה אני יתקשר.

אבל יש לי עדיין תשאלה הזאת מה זה אומר עם הכוח הזה 0.9KW או 1.1KW איך אני יודע מה מתאים למנוע שלי מהדגמים האלה תודה רבה מראש.

פשוט ראיתי אתרים שלאוטו שלי מתאים שני הדגמים האלה 0.9KW ו 1.1KW

פורסם

למיטב זיכרוני הסטרטר ברכבך הוא בעל הספק של 1.1 קילוואט.

תמיד ניתן לבדוק בצ'מפיון לפי מספר רכב או שילדה איזה סטרטר מותקן ברכבך.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבנתי הקישור ששלחתי זה סטרטר חדש מתאים לרכב שלי הוא 1.1KW ובדקתי בארץ יקר להביא סטרטר מה אתה אומר סבבה לא ?

דברתי כבר עם המוכר אמר פריט חדש

מה אתם אומרים?

פורסם

העלות בארץ בסביבות 600 אפילו יותר ומצאתי עוד אחד משופץ באייבי ב260 שקל הכל עובד הכל טוב דברתי גם עם המוכר אני לא רואה סיבה לא להזמין מאייבי מה אתם אומרים אין בעיה נכון אם רשום שם תרכב שלך אין סיבה שלא יתאים.

תודה לעוזרים מראש.

פורסם

לא הייתי מזמין משומש מאיביי כי לך תדע מה תקבל ולכמה זמן יחזיק.

אם יש לך בארץ חדש ב 600, הייתי קונה בארץ, ההפרש הוא 100 ש"ח ויש לך שקט אם קורה משהו.

• תוכן חדש...