Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

המזגן של רנו המגאן 2005 שלי עובד רק במצבים 1-2-3 ובמצב 4 מפסיק לגמרי.

קראתי קצת והבנתי שרוב הסיכויים שזה נגד מהירות.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

האם מישהו יכול לספק שרטוט היכן החלק נמצא?

היכן ניתן להשיג?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

הבעיה שלך קצת הפוכה מהמקרה הנפוץ, שבו בד"כ מהירויות 1-2-3 לא עובדות ורק הרביעית עובדת. במצב 4 זה חיבור ישיר של הוונטה למצבר, לא דרך נגד, לכן האופציה הזו שורדת, ואופציות 1-2-3 לא עובדות כי הן עוברות דרך נגד המהירויות החשוד כתקול.

בקיצור, מעניין מה קורה אצלך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בדרך כלל כאשר מודול הנגדים תקול רק מהירות גבוהה עובדת ואצלך זה הפוך לכן הייתי חושד בכמה רכיבים:

1. בעיה בחיווט החשמלי.

2. בעיה בבורר המהירויות.

3. בעיה במודול הנגדים.

4. בעיה בממסר של המהירות הגבוה.

שרטוט חשמלי בהחלט יכול לעזור לאבחן את הבעיה לכן תמתין למישהו שיש לו גישה לאוטודאטה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בהסתברות גבוהה- מגע שרוף של נגד המהירויות.

לפי הנזק יש להחליף את הקונקטור ו/או הנגד.

שווה גם לבדוק את הזרם במפוח כי אם הוא תפוס גם אחרי התיקון המגע יישרף שוב.

לצורך התיקון גישה לא סימפטית מתחת להגה לתוך מרכז הדשבורד

פורסם

אם זה לא בקרת אקלים יש לי למכירה נגד מהירויות מקורי של

valeo

אם המפוח הפנימי לא עובדבמהירות 1-2-3 ועובד ב 4 וב4 ה AC נכבה זה נגד מהירויות נסה לשים בין3-4 ותראה עם זה מקרר

• תוכן חדש...