Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

חבר שלי רכש רכב בצבע שחור (למתעניינים- מאזדה 3 09 BL).

מדובר בצבע שתמיד נראה מעולה כמעט על כל רכב.

העניין הוא שזה צבע קצת מסובך לאחזקה ולשימור ולכן אני אישית נמנע ממנו.

בעתיד, כשאחליף את הרכב שלי (כנראה שזה יהיה מאזדה 6 08-12 GH

ברמת גימור פרימיום), אני אתקל בהרבה רכבים בצבע שחור ובמידה

ואמצא אקזמפלר טוב עם נתונים שחורים רק בצבע שחור,

אני לא רוצה לפספס את הרכב רק בגלל הצבע ובגלל שהוא מעט בעייתי יותר לשימור ותחזוקה,

שלא כמו היום, שדיי קל לי לתחזק את הצבע ברכב שלי (מאזדה 6 07 GG בצבע כסוף).

אשמח לקבל ממכם טיפים איך לשמור על הצבע מפני סווירלים,

כיצד לשמור על הברק של הרכב ולהימנע מכתמים שיוצרת צואה של ציפורים וכד',

כל זאת מבלי להשתאבד יותר מדי לצבע של הרכב.

שלומי.

פורסם

צבע שחור זה כמו כל צבע, רק שרואים עליו לכלוך יותר מהר, זה מה שאתה צריך לעשות:

1. לשטוף רק ידנית בבית

2. כשאתה שוטף, להשתמש בכפפה איכותית

3. לייבש את הרכב אחרי שטיפה רק עם מגבת מיקרופייבר איכותית כדוגמת ה UBER. להמנע מלגרור את המגבת על הפח אלא להשתדל להניח אותה ולספוג את המים

4. מדי כמה חודשים (אני עושה כל חצי שנה) למרוח ווקס או אוטם צבע איכותיים, אני ממליץ על הפוסו

5. לשמור בבגאז' מים או ONR וברגע שיש קקי של ציפורים לנקות מייד לפני שיתייבש ויגרום לנזק לצבע

פורסם

או שלחילופין ציפוי קרמי על צבע הרכב יכול לעזור גם, לא זול, אבל הציפוי חזק ומחזיק תקופה ארוכה כשנה +-

Opel Adam S 2017

פורסם

בתור אחד שקנה במתכוון שני רכבים חדשים מהחברה בצבע שחור, אני מוכרח לציין שלעולם לא עוד.

נכון שהוא נראה יפה ויוקרתי כשהוא מבריק ונוצץ אבל כל פיסת אבק קטנה בולטת עליו.

מעבר לכך, הוא פשוט "בולע" את כל קווי המתאר של הרכב.

פורסם
צבע שחור זה כמו כל צבע, רק שרואים עליו לכלוך יותר מהר, זה מה שאתה צריך לעשות:

1. לשטוף רק ידנית בבית

2. כשאתה שוטף, להשתמש בכפפה איכותית

3. לייבש את הרכב אחרי שטיפה רק עם מגבת מיקרופייבר איכותית כדוגמת ה UBER. להמנע מלגרור את המגבת על הפח אלא להשתדל להניח אותה ולספוג את המים

4. מדי כמה חודשים (אני עושה כל חצי שנה) למרוח ווקס או אוטם צבע איכותיים, אני ממליץ על הפוסו

5. לשמור בבגאז' מים או ONR וברגע שיש קקי של ציפורים לנקות מייד לפני שיתייבש ויגרום לנזק לצבע

בתור אחד שהיה לו רכב שחור,מסכים עם כול מילה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...