Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יונדאי 2006 GLS מנוע 1400 רצו 15 אמרו אוטו בלי שריטה עכשיו 11 אחרי בדיקה, וזו היתה הפתעה בבדיקה לי וכנראה להם

מה דעתכם מבחינת עלות ואם כדאי ללכת על זה

תודה

Capture.JPG

פורסם

תראה אם אתה יכול להוציא מהמוכר משהו על הבדיקה.

אל האוטו כמובן לא להתקרב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני דווקא כן הייתי קונה ותנסה להוריד אותו ל-10 אלף

ו5 אלף תן השקעה על הרכב תעשה אותו חדש דנדש עם יישור קו רציני

פורסם

GABIUBOGI - אתה ממש מגזים.

ממש לא נוראי, הבדיקה בגדול בסדר לרכב בן כמעט 10 אין פה שום דבר חריג מכנית, רוב מה שכתוב שם זה כסת"ח רגיל של מכוני בדיקה.

הדבר היחיד שקצת בעייתי זאת התאונה מאחור, הרכב ספג פגיעה, לפחות על פי התאור כנראה בינונית ולא מאוד קריטית. אם יש דוח שמאי מהתאונה ההיא נסה לקבל אותו לראות האם ישנה ירידת ערך בגין התאונה. בכל מיקרה אם מורידים לך מספיק במחיר ביחס למחירון, בהחלט אפשר לשקול את הרכב לחיוב.

פורסם

גטס GLS זה ייצור נדיר יחסית, אבל מדובר על רכב שעבר תאונה לא קלה.

מכנית לא נראה וואו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

GABIUBOGI - אתה ממש מגזים.

ממש לא נוראי, הבדיקה בגדול בסדר לרכב בן כמעט 10 אין פה שום דבר חריג מכנית, רוב מה שכתוב שם זה כסת"ח רגיל של מכוני בדיקה.

הדבר היחיד שקצת בעייתי זאת התאונה מאחור, הרכב ספג פגיעה, לפחות על פי התאור כנראה בינונית ולא מאוד קריטית. אם יש דוח שמאי מהתאונה ההיא נסה לקבל אותו לראות האם ישנה ירידת ערך בגין התאונה. בכל מיקרה אם מורידים לך מספיק במחיר ביחס למחירון, בהחלט אפשר לשקול את הרכב לחיוב.

אתה צודק ב100% אם נעלים את התאונה הרכב סביר בהחלט אבל לי אישית תאונה כזאת הייתה גורמת להסתובב וללכת.

מה גם שיש השקעה מכנית שצריך לתת אבל אין לי מושג במחירים של הרכב, אם המחיר טוב אז אפשר לספוג את עלות ההשקעה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מנוע טוב.

שלדה מאחורה.

יש בעיה בציר הקדמי - שזה אותי היה הכי מטריד.

אני לא מכיר את השוק של הגטסים, אבל גש למכון פרונטים מומלץ כאן בפורום לחוות דעת.

משכנתא זה קל

פורסם

ליקויים בעלי משמעות גבוהה = אם עוד פעם תהיה לרכב תאונה מאחור פרושו של דבר שהמרכב כבר לא יגן על הנוסעים כמו בפעם הראשונה אלא הרבה פחות.

לכן לא הייתי קונה את הרכב הזה בשום מחיר, ולא הייתי מסיע בו את עצמי ואת היקרים לי.

זאת כמובן מעבר לעובדה שגם בפרמטרים האחרים הרכב לא להיט.

שורה תחתונה - חפש רכב אחר, השוק מלא בכלי רכב למכירה - רק צריך למצוא את הרכב הנכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברכב כזה בלי "תחת" ופח מנייר כל נגיעה ב 10 קמ"ש מגיעה לשילדה, לא בטוח שהפגיעה הייתה מטורפת.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

זו הבעיה בבדיקות, הכל כסתח.

איך הוא ראה אכילת שמן ?

מה פירוש הוחלף פח אחורי ? (כמובן עדיף ללא תאונות-אני כנראה הייתי יורד מזה)

לגבי השאר זה רכב בן 10 וצריך לקחת את זה בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי vogel
פורסם

zvit צודק במאה אחוז.

מדובר בדגם לא בטיחותי (גטס) שחלקו האחורי כבר עברמתיחה ולכן לא יספוג תאונה נוספת בצורה טובה.

אני הייתי יורד מזה בוודאות.

אם בכל זאת הוחלט לקנות, חצי ממחיר מחירון זה מה ששווה גטס עם בדיקה כזו בשוק של היום.

לידיעה, חבר מנסה כבר הרבה זמן למכור גטס פשוטה יותר מודל 2007 ובמצב באמת טוב וכמעט אין טלפונים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כשכתוב "הוחלף פח אחורי מולחם לקצות שלדה - הכוונה היא שחתכו הפח האחורי (זה שמתחת לדלת תא המטען) והלחימו חלק אחר במקומו. המקומות שהלחימו כבר לא חזקים כמו המקור ומהווים נקודת חולשה וכשל במקרה של תאונה נוספת באותו המקום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
zvit צודק במאה אחוז.

מדובר בדגם לא בטיחותי (גטס) שחלקו האחורי כבר עברמתיחה ולכן לא יספוג תאונה נוספת בצורה טובה.

אני הייתי יורד מזה בוודאות.

אם בכל זאת הוחלט לקנות, חצי ממחיר מחירון זה מה ששווה גטס עם בדיקה כזו בשוק של היום.

לידיעה, חבר מנסה כבר הרבה זמן למכור גטס פשוטה יותר מודל 2007 ובמצב באמת טוב וכמעט אין טלפונים.

זה דגם בטיחותי, הגטס הזאת (GLS) מגיעה מ2006 עם 4 כריות אוויר, ABS ולפעמים אפילו ESP, היא קיבלה 4/5 כוכבים במבחני הריסוק שזה ציון טוב לסופר מיני מזמנה. לצורך העניין הקליאו B, פזו 206, סיטרואן C3 ועוד הרבה מכוניות קיבלו 4 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחני הריסוק בודקים תאונות חזית.

צריך לראות תאונות אחור של גטס כדי להבין.

הרכב קרטון. ואחרי תאונה כזו, הופך לגרוע עוד יותר (מסוכן!).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...