Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כל הרכבים "נמעכים" מאוד בתאונה, זה המטרה של המערכות ספיגת אנרגיה החדשות ברכבים.

אמירות כמו "קרטון" ו"פח חלש" מתאימות יותר לשנות ה70-80.

זה שמרכב של הרכב נמעך בתאונה אומר שהסופגי אנרגיה ספגו את אנרגיית התאונה לשלדה של הרכב ולא לתוך הנוסעים כמו הרכבים היישנים,

אבל כן,

רכב שכבר "השתמש" בסופגי אנרגיה שלו ללא ספק יהיה משמעותית פחות ביטיחותי בתאונה הבאה לא עלינו שיהיה בה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תשמע, לא ציינת ק"מ, יד ומצב כללי

לפי מה שאתה מתאר חוץ מהתאונה שבהחלט יתכן שלא היתה משמעותית והיום כחלק מהכסת"ח של המכונים כל נגיעה בטמבון מדברים על קצה שילדה...שיהיה.

הרכב נראה טוב וסביר לגילו?

גם אם יש ירידת ערך זה מגוחך בשנתון של הרכב. עוד 3 או 5 שנים שתמכור, או תגרוט זה לא יהיה רלבנטי.

אני חושב שבמחיר של 8000 עד 10000 ש"ח זו יכולה להיות עסקה סבירה+2000 ש"ח ישור קו לדברים הכרחיים.

כולם פתאום נהיו פריקים של בטיחות פאסיבית של השילדה. זה חשוב אבל לא בראש סולם העדיפויות מעבר לדברים אחרים. יש עוד פרמטרים כמו כריות אויר, חגורות, חשוב לא פחות ואותם אף אחד לא בודק בבדיקות לפני קניה. אז להכניס דברים לפרופורציות

פורסם
תשמע, לא ציינת ק"מ, יד ומצב כללי

לפי מה שאתה מתאר חוץ מהתאונה שבהחלט יתכן שלא היתה משמעותית והיום כחלק מהכסת"ח של המכונים כל נגיעה בטמבון מדברים על קצה שילדה...שיהיה.

הרכב נראה טוב וסביר לגילו?

גם אם יש ירידת ערך זה מגוחך בשנתון של הרכב. עוד 3 או 5 שנים שתמכור, או תגרוט זה לא יהיה רלבנטי.

אני חושב שבמחיר של 8000 עד 10000 ש"ח זו יכולה להיות עסקה סבירה+2000 ש"ח ישור קו לדברים הכרחיים.

כולם פתאום נהיו פריקים של בטיחות פאסיבית של השילדה. זה חשוב אבל לא בראש סולם העדיפויות מעבר לדברים אחרים. יש עוד פרמטרים כמו כריות אויר, חגורות, חשוב לא פחות ואותם אף אחד לא בודק בבדיקות לפני קניה. אז להכניס דברים לפרופורציות

יד ראשונה 135000, עבר טסט חודש אחרון. אמרו שאין שריטה אבל אז כבר ראיתי שריטות וזהו בנסיעה הגה היה קצת קשה וברקס רך (בדיקה מסבירה את זה) חוץ מזה נסע, לא יודע מה להגיד, אוטו....

אגב בוחן הגיע איתי ל 3.5 תיקונים וזה עוד לפני דברים קטנים

פורסם

אני חושב שתמשיך הלאה, כמו שאמרו קודמי תנסה להתחלק איתו חצי חצי על מחיר הבדיקה, בכל זאת בלי שריטה ויש ריתוחים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

גם לי היה סיפור דומה. לפני כ 20 שנים בערך קניתי אופל בת 10. אני זוכר ששילמתי קרוב לחצי ממחיר המחירון. ק"מ היה 180000, היד היתה שלישית. גם אצלי נרשמה פגיעות קצה שילדה ומוסך אמר צריך 5000 לתיקונים הכרחיים. בסוף נגמר ב 2000 שקל כולל טיימינג, טיפול ישור קו, החלפת רצועות . נסעתי ברכב עוד 4 שנים ולא זכור לי שום תקלה מיוחדת

אבל בלי קשר, אם אתה מרגיש חוסר נוחות, תדלג לרכב הבא. השוק באמת מוצף ברכבים שנמכרים הרבה מתחת למחירון רק בגלל שאין להם ביקוש גבוה אפילו שהם במצב מעולה. יש מציאות, רק צריך סבלנות

לדוגמא, מי שיקנה את הרכבים של הורי אם וכאשר ימכרו-

הרכב של אמא שלי לדוגמה, בן 7 עם 28,000 ק"מ. מצד שני יש לו מלא שריטות חניה, כי אמא שלי תמיד אוהבת להזיז עמודים שמפריעים לה :-D

הרכב של אבא שלי בן 2 עם 5000 ק"מ ( זו לא טעות, הם בקושי נוסעים)

פורסם

אנשים אתם קצת מגזימים...

מי שחושב שהוא ימצא רכב ב-10-11 אלף שיהיה במצב מושלם, הוא פשוט משלה את עצמו. וזה לא משנה אם הרכב שנת 06 או 98.

כשאתה מסתכל על רכבים במחיר כזה, צריך להתפשר, אין מה לעשות.

לצורך העניין, מלבד התאונה אני לא רואה פה שום דבר משמעותי שיכול למנוע(בהנחה וזה ל כסת"ח, מה שניראה לי שכן)

פורסם
אנשים אתם קצת מגזימים...

מי שחושב שהוא ימצא רכב ב-10-11 אלף שיהיה במצב מושלם, הוא פשוט משלה את עצמו. וזה לא משנה אם הרכב שנת 06 או 98.

כשאתה מסתכל על רכבים במחיר כזה, צריך להתפשר, אין מה לעשות.

לצורך העניין, מלבד התאונה אני לא רואה פה שום דבר משמעותי שיכול למנוע(בהנחה וזה ל כסת"ח, מה שניראה לי שכן)

לצורך העיניין כמה היית נותן עם התאונה כי זה אי אפשר למחוק :)

פורסם

אם הרכב באמת יד ראשונה (לא בעלים קודמים 01)אז מדובר במוכר שקרן.

הרכב היה כל חייו בבעלותו והוא לא ידע על התאונה?

למגיב שאומר שהיום כבר אין מקום למונחים כמו פח קרטון, אני אומר את זה על הגטס כי סופגי האנרגיה שם לא ממש עוזרים ליושבי המושב האחורי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לצורך העיניין כמה היית נותן עם התאונה כי זה אי אפשר למחוק :)

מודה ומתוודה, קראתי את הנושא בקפיצת מילים ולא שמתי לב שהמוכר אמר שלרכב "אין שריטה"

מוכר שקרן זה סופר בעייתי מבחינתי, והייתי מוותר על הרכב רק מהבחינה הזאת. אם הוא שיקר בנושא הזה, הוא משקר גם בדברים אחרים.

אבל באופן כללי, אם זה התקציב ואתה לא יכול לזוז ממנו, ולרכב יש נתונים טובים +ספר טיפולים, הייתי קונה את הרכב למרות התאונה.

פורסם

אפרופו שקרן, הרכב הזה הוא GLS 1400 כמו שאני פיל מעופף.

ככל הנראה 1350 GLF "בלי שריטה".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...