Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות אאודי טיטי שנת 2008-2010.

רציתי לדעת אם אני מכניס את הראש שלי למיטה חולה או שמדובר ברכב אמין בשנים האלה ?

כמובן צריך לעשות בדיקה במוסך ובדיקה במכון לפני הקניה ולנסות לקנות מאנשים שלא שברו את הרכב אבל האם הרכב אמין ?

איך העלויות מבחינת מוסך, טיפולים , תיקונים ? איך הגיר ?

אשמח לחוות דעת תודה!

פורסם
מה זה אאודי טיטי ? אני מכיר רק TT .

במקום לרשום תגובה ״עוקצת״ יכולת לענות לשאלות הרשומות למעלה.

וכן AUDI TT .

פורסם

אבא שלי החזיק ברכב כזה חדש שנת 2011-2012.

האחזקה של הרכב יקרה מאוד- גם מבחינת רכב עם מותג יוקרתי וגם מהבחינה שהבלאי של המכלולים גבוהה (ברקסים,צמיגים,טיפולים...)

מצד שני הרבה מספק המון המון פאן וחיוך. הגיר היה DSG, עשה עבודה מדהימה ביחד עם המנוע 2000 טורבו.

לרכב לא היו יותר מדי הוצאות חוץ מהשוטפות, הביטוח היקר, והדלק.

חפש אקסמפלר נקי וטוב ותהנה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ברור שהטיפולים יקרים,אז תבדוק טוב טוב מה מצבו המכאני.

בכל הנוגע לפאן- אני בטוח שלא צפויות הפתעות

פורסם

הרכב חולק מכלולים מכניים עם רכבי הקונצרן כמו גולף, A3 וכדומה.

מדובר ברכב אמין יחסית ללא בעיות מיוחדות.

אבל - וזה אבל גדול:

1. החלקים הקוסמטיים יקרים להחריד.

2. המכלולים המכניים אמנם אמינים, אבל כשהם מתקלקלים תתכונן להוצאה גדולה ולפעמים גדולה מאוד.

3. הרישוי, הביטוח ושאר ההוצאות השוטפות גבוהים גם הם.

בקיצור, זה לא לכל אחד אבל אם הרכב מדליק אותך והכנת תקציב מראש אז לך על זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לרכב ביצועים מעולים, נראה מעולה ומסובב ראשים...

אבל.. חבר שהיה לו כזה חדש יחסית אמר לי שבפנים מאד צפוף ביחוד אם אתה גבוה ועלות האחזקה שלו לא זולה.

תקלות מיוחדות לא היו לו.

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
פורסם

יצא עכשיו דגם חדש לרכב עם עיצוב שונה לחלוטין ( מדהים) ושלדה חדשה.

מה שמוריד מערך הדגם הקודם.

במחירים דומים יהיה לך הרבה מכוניות של פאן גדול מהטיטי, לא נהגתי בטיטי אבל היה לי מכונית עם המנוע והגיר הנ''ל.

פורסם
יצא עכשיו דגם חדש לרכב עם עיצוב שונה לחלוטין ( מדהים) ושלדה חדשה.

מה שמוריד מערך הדגם הקודם.

במחירים דומים יהיה לך הרבה מכוניות של פאן גדול מהטיטי, לא נהגתי בטיטי אבל היה לי מכונית עם המנוע והגיר הנ''ל.

תוכל להביא לי דוגמא לרכבים הדומים?

פורסם

תקרא מה כתבתי, הרכבים שיש לא דומים המחיר אולי דומה.

אם אתה מחפש TT אז אתה מחפש כוח ועיצוב, אקזמפלר טוב של TT בשנים שאתה מחפש נושק לאזור ה200, מנסיוני על רכבים חזקים וספורטיביים עם הנעה קדמית, חוץ מכוח אין הרבה, ואין כמו הנעה אחורית.

אני הייתי הולך לכיוון ההנעה אחורית, מחפש BRZ או GT86, שההחזקה שלהם תיהיה נוחה משל הטיטי, ויהיו מהנות בהרבה.( טיפה פחות חזקות ברמזור)

אם בא לך משו קצת יותר אקסטרימי יש ת370Z, שעלויות ההחזקה ותצרוכות הדלק יקרות יותר.

אני רושם את הדברים מנסיוני האישי, הייתה לי לאון FR שנתיים ווולו C30 עם מנוע 2.5 טורבו לשנתיים, את שתיהן אהבתי מאוד מאוד ויחסית להנעה קדמית הן ספורטיביות (לא מכוניות ספורט אבל עם זיקה ספורטיבית)גם הטיטי הוא לא אוטו ספורט רק ניראה כזה, אבל מאז שיש לי את המיאטה הבנתי כמה שהכייף הוא ממש לא מי יוצא ראשון ברמזור.

• תוכן חדש...