Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי i10 ואני מעוניין לרכוש גגון להובלות קטנות בתוך העיר, שלהן אני נזקק כמה פעמים בשנה. בשאר הזמן אוריד את הגגון מהרכב (כדי להימנע מצריכת דלק מיותרת ורעש). אחרי בירור וחיפוש שירשורים בנושא, מסתבר שהגגונים האוניברסליים לא מומלצים, מחשש לשריטות ונזק לפח ולגג, השאלה האם גגון "יעודי" לרכב יהיה יותר מוצלח? ממה שהתרשמתי, הגגון ה"יעודי" נראה בדיוק כמו הגגון האוניברסלי ואני לא ממש מבין מה ההצדקה להשקיע פי ארבע (או יותר) מעלות גגון רגיל?!

לדברי המוכר, מדובר בגגון שמתאים לצורה של הגג, במיוחד לדגם i10, מה שנשמע לי מוזר, כי הוא אפילו לא שאל אותי מאיזה שנתון הרכב שלי, ולהבנתי העיצוב שלהם השתנה לאחרונה.

אשמח להמלצות מלומדות.

מצורפים שני קישורים, אחד לגגון יעודי (יש עוד חנויות), זה פשוט זול יחסית http://www.gagon.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=30957&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

וקישור לגגון אוניברסלי, זול http://www.theturtle.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=21299&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1&aff=Zap&lang=he

תודה רבה מראש

פורסם

בשביל כמה פעמים בשנה, לא שווה לך לשכור רכב כמו ברלינגו או פרטנר באחת מחברות ההשכרה במקום להרוס את הרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני צריך גגון. ברוב הפעמים מדובר במקרי חרום, מעכשיו לעכשיו ואני לא רוצה להסתמך על קומבינות.

השאלה האם יש חייה כזו, גגון טוב ליונדאי i10 ?

אשמח אם לא יעלו כאן הצעות לא רלוונטיות, כמו תשכור מוביל או רכב אחר וכ"ו

פורסם
בשביל כמה פעמים בשנה, לא שווה לך לשכור רכב כמו ברלינגו או פרטנר באחת מחברות ההשכרה במקום להרוס את הרכב?

תודה על התגובה המהירה, אבל אני צריך גגון שיהיה על הרכב שלי.

פורסם

לאחר כמה בירורים, אשמח לשתף אתכם במסקנותי:

חנות/מוסך "הצב" מייצרים גגונים ומתאמים יעודים לדגם הרכב. הגגונים מתחברים בעזרת רגלית מותאמת לדופן הגג, וככה מונעים נזק לפח.

זה כמובן לא פתרון אידיאלי, אבל זה הכי קרוב שמצאתי.

כמו כן, חניות נוספות מציעות למכירה גגונים עם רגלית מותאמת, אבל הם עצמם מציינים שזו תוצרת הארץ (אני מנחש שמיוצר בסין, והיבואן הוא ישראלי). לדברי "הצב" רוב הגגונים בארץ מיוצרים על ידם, ואני מניח ששאר החנויות קונות מהם.

אשמח לעצות או תובנות אחרות, לפני שאסגור עניין :)

• תוכן חדש...